ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κως: Εντοπίστηκαν κοκαΐνη, χάπια και μαχαίρια πάνω στον διαρρήκτη σπιτιού

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων

Κως: Εντοπίστηκαν κοκαΐνη, χάπια και μαχαίρια πάνω στον διαρρήκτη σπιτιού

Το βράδυ της Πέμπτης, συνελήφθη ένας 31χρονος Έλληνας ο οποίος έκλεψε χρήματα από την κατοικία ενός άνδρα στην Κω, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο. Και δεν ήταν τα μόνα.

Στην κατοχή του δράστη κατασχέθηκαν, ακόμη, 16 ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή, μικροποσότητα κοκαΐνης και μια ουσία άγνωστης χημικής σύνθεσης που εστάλη για ανάλυση, καθώς και δύο μαχαίρια με λάμα 8,5 μήκους εκατοστών το καθένα.

Έτσι, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.

Γερή μπάζα για διαρρήκτες βενζινάδικου

Έβαλαν στο μάτι ένα πρατήριο καυσίμων στην Αργαλαστή Μαγνησίας, το οποίο διαθέτει προς πώληση και καπνικά προϊόντα και οινοπνευματώδη ποτά και το διέρρηξαν άγνωστοι οι οποίοι, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, έκλεψαν προϊόντα αξίας άνω των 20.000 ευρώ, καθώς και μετρητά ύψους 1.500 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η προανάκριση που διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Νοτίου Πηλίου για την ταυτοποίηση των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.