Κρήτη: Συνελήφθη 38χρονος που «τα έσπασε» στο σπίτι της πεθεράς του στο Ρέθυμνο

Οι αστυνομικοί τον βρήκαν με ένα πιστόλι και 177 φυσίγγια

Κρήτη: Συνελήφθη 38χρονος που «τα έσπασε» στο σπίτι της πεθεράς του στο Ρέθυμνο

Ένας 38χρονος άνδρας, αφότου κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, σκόρπισε τον τρόμο στην 53χρονη πεθερά του, όταν εισέβαλε στο σπίτι της στην περιοχή του Δήμου Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο όπου βρισκόταν και η εν διαστάσει σύζυγός του.

Μάλιστα, άρχισε να σπάει ό,τι έβρισκε μπροστά του, ενώ ταυτόχρονα έβριζε χυδαία τις τρομοκρατημένες γυναίκες!

Αφού προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές, ο μεθυσμένος σύζυγος και γαμπρός τράπηκε σε φυγή και επέστρεψε στο σπίτι του, όπου τον βρήκαν οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. που ενημερώθηκαν για το περιστατικό και του πέρασαν χειροπέδες.

Μάλιστα, κατέσχεσαν ένα πιστόλι και 177 φυσίγγια που βρήκαν στο σπίτι.

Ο 38χρονος προσήχθη στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για ενδοοικογενειακή βία, διατάραξη οικιακής ειρήνης, απειλή, εξύβριση και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου.

Συλλήψεις για μπαλωθιές και οπλοστάσιο στην Κρήτη

Οι άσκοποι πυροβολισμοί που έπεφταν στην αυλή ενός σπιτιού σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας κατά την διάρκεια γλεντιού, κινητοποίησαν τους αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. Μεσσαράς και του τμήματος Φαιστού, οι οποίοι συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη και έναν καλεσμένο ο οποίος πυροβολούσε στον αέρα, ενώ κατέσχεσαν ένα πιστόλι με αρκετά φυσίγγια και κάλυκες.

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ένα μίνι οπλοστάσιο ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που έκαναν έρευνα στο σπίτι ενός Έλληνα στο Ρέθυμνο μαζί με άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν ένα πολεμικό τυφέκιο με ξιφολόγχη και ένα περίστροφο που εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση, ενώ κατασχέθηκαν και αρκετά φυσίγγια. Ο ένοικος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου που του άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.