ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ξανά σε υπηρεσία το ρωσικό υποβρύχιο Alrosa

Στην δύναμη του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας

Ξανά σε υπηρεσία το ρωσικό υποβρύχιο Alrosa

Το παλαιότερο υποβρύχιο του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας της Ρωσίας, Alrosa κλάσης Kilo, πρόκειται να τεθεί ξανά σε υπηρεσία σύντομα μετά τις επισκευές του, σύμφωνα με το TASS.

«Ειδικοί του 13ου εργοστασίου επισκευής πλοίων του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας ολοκληρώνουν τις επισκευές του πετρελαιοηλεκτρικού υποβρυχίου Alrosa. Το υποβρύχιο θα εγκαταλείψει τον κόλπο του Kilen σε λίγες μέρες και θα επανατοποθετηθεί στην έδρα του. Θα υποβληθεί σε θαλάσσιες δοκιμές από ναυπηγούς στα τέλη Μαΐου, και μετά θα επανενταχθεί στον Στόλο», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το Alrosa ναυπηγήθηκε στο ναυπηγείο Krasnoye Sormovo στην πόλη Γκόρκι (Νόβγκοροντ) λίγο πριν από τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης και ανήκε στο πειραματικό Project 877. Αμέσως μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, το Alrosa παρέμεινε το μοναδικό μαχητικό υποβρύχιο της Ρωσίας στη Μαύρη Θάλασσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πλέον στο δυναμικό του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας, έχει γίνει η παραλαβή έξι νέων πετρελαιοκίνητων-ηλεκτρικών υποβρυχίων Project 636.3 εξοπλισμένων με πυραύλους cruise Kalibr το 2014-2017.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.