ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ξεσπά συγγενής αγνοούμενων: «Πλήρωσαν εισιτήρια θανάτου – Έχω χάσει αδερφό και πατέρα και κανείς δεν λέει τίποτα»

«Έρχεται χθες εδώ ο κ. Μητσοτάκης, ο υπουργός Υγείας - Σήμερα που είναι;»

Ξεσπά συγγενής αγνοούμενων: «Πλήρωσαν εισιτήρια θανάτου – Έχω χάσει αδερφό και πατέρα και κανείς δεν λέει τίποτα»

Νεαρός συγγενής επιβατών που αγνοούνται μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, ξέσπασε καθώς μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης δεν έχει λάβει καμία επίσημη ενημέρωση για τους συγγενείς του.

«Πλήρωσαν εισιτήρια θανάτου και κανείς δεν έχει κάνει κάτι γι’ αυτό. Νέα παιδιά. Ο αδερφός μου ήταν 15 χρονών. Είχε την ζωή μπροστά του. Και κανείς δεν λέει τίποτα γι’ αυτό», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Ο ίδιος αναφέρει πως τόσο το εισιτήριο του αδερφού του όσο και του πατέρα του κλείστηκαν ηλεκτρονικά, ωστόσο μέχρι και σήμερα η εταιρία δεν τον έχει ενημερώσει σε ποιο βαγόνι κάθονταν.

«Έρχεται χθες εδώ ο κ. Μητσοτάκης, ο υπουργός Υγείας. Για ποιο λόγο; Να κάνουν τι; Να δώσουν εξηγήσεις σε ποιον; Σήμερα που είναι; Έφεραν την υφυπουργό Υγείας σήμερα; Να μου πει τι; Δεν μας έχει ενημερώσει κάνεις. Κανείς δεν μας έχει πει πόσα άτομα ήταν μέσα στο τρένο. Κανείς», τονίζει χαρακτηριστικά και προσθέτει:

«Ο αυτόματος τηλεφωνητής της εταιρίας μιλάει για το ασφαλέστερο ταξίδι στην Ελλάδα. Τέσσερις φορές κατέγραψαν το όνομά μου και ακόμα δεν έχει πάρει κανείς τηλέφωνο πίσω. Προφανώς οι δικοί μου άνθρωποι και οι δύο είναι νεκροί.

Αυτή την στιγμή. Έχω χάσει τον αδερφό μου. Έχω χάσει τον πατέρα μου. Δεν μπορεί να αλλάξει κάτι σε αυτό. Το γνωρίζω. Το θέμα είναι να γίνει κάτι για να μην υπάρξει ξανά κάτι τέτοιο».

Τονίζει πως δεν θέλει κάποιος να πάει να του δώσει στήριξη. «Θα στηριχθώ μόνος μου».

Παράλληλα, υπογραμμίζει πως δεν μπορούμε να τα φορτώνουμε όλα σε έναν άνθρωπο επειδή έκανε ένα λάθος και να πεθαίνουν τόσοι.

«Που είναι όλοι τους. Η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω απ’ όλα», καταλήγει ο ίδιος.

Έως το μεσημέρι η ταυτοποίηση των σορών των θυμάτων που έχουν ανασυρθεί – Συνεχίζονται οι έρευνες

Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να ταυτοποιηθούν οι σοροί των θυμάτων της αμαξοστοιχίας στα Τέμπη που έχουν ανασυρθεί έως τώρα, με τη διαδικασία του DNA, από την αστυνομία σε συνεργασία με την ιατροδικαστική υπηρεσία, στο πλαίσιο του πρωτοκόλλου που τηρείται σε περιπτώσεις μαζικών καταστροφών.

Με το πέρας της διαδικασίας, οι σοροί θα παραδοθούν τους συγγενείς τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.