ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Λαμία: Ανήλικοι Ρομά οι δράστες που λήστεψαν τον οδηγό ταξί

Του κόλλησαν αιχμηρό αντικείμενο στην πλάτη και του ζήτησαν τα χρήματα που είχε επάνω του

Λαμία: Ανήλικοι Ρομά οι δράστες που λήστεψαν τον οδηγό ταξί

Στα «χέρια» των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας έπεσαν οι τρεις νεαροί δράστες που το βράδυ της 26ης του περασμένου Απριλίου, είχαν απειλήσει με αιχμηρό αντικείμενο και είχαν ληστέψει ταξιτζή στην περιοχή της Ανθήλης.

Πρόκειται για τρεις ανήλικους Ρομά, οι οποίοι το μεσημέρι της Τρίτης (16/5) αναστάτωσαν σούπερ – μάρκετ στο κέντρο της Λαμίας, προσπαθώντας να κλέψουν πράγματα!

Όταν έγιναν αντιληπτοί από τους ανθρώπους του καταστήματος, οι νεαροί αντέδρασαν άσχημα σε βάρος των υπαλλήλων, όμως επενέβησαν έγκαιρα αστυνομικοί της ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας και οι Ρομά προσήχθησαν στο Τμήμα.

Εκεί η έρευνα των αστυνομικών αποκάλυψε την εμπλοκή τους στη ληστεία του ταξιτζή, από την οποία οι τρεις νεαροί είχαν φύγει με λεία 170 ευρώ και το κινητό τηλέφωνο του θύματος.

Οι ανήλικοι δράστες της ληστείας, είχαν πάρει το ταξί από την πλατεία Λαού και είπαν στον οδηγό να τους μεταφέρει από συγκεκριμένο δρόμο στην Ανθήλη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγο πριν την πλατεία του χωριού του κόλλησαν αιχμηρό αντικείμενο στην πλάτη και του ζήτησαν τα χρήματα που είχε επάνω του, ενώ φεύγοντας του αφαίρεσαν και το κινητό του τηλέφωνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.