Λαύριο: Θείος βίασε 4 φορές τον 13χρονο ανιψιό του

Παρά τους περιοριστικούς όρους ο βιαστής προσέγγιζε και πάλι το αγόρι

Λαύριο: Θείος βίασε 4 φορές τον 13χρονο ανιψιό του

Ανατριχίλα προκαλεί η νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και βιασμού ανηλίκου από τον ίδιο του τον θείο στην περιοχή του Λαυρίου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 46χρονος στη Λαυρεωτική είχε βιάσει τον μακρινό ανιψιό του τέσσερις φορές όταν ήταν 13 χρόνων το 2021.

Τον φετινό Αύγουστο ο παιδοβιαστής άρχισε να προσεγγίζει και πάλι τον ανήλικο με τους ίδιους σκοπούς. Το παιδί ωστόσο ενημέρωσε τη μητέρα του για τον εφιάλτη και εκείνη τον κατήγγειλε στην ΕΛΑΣ.

Παρά τους περιοριστικούς όρους ο βιαστής προσέγγιζε και πάλι το αγόρι

Στις 26/9 είχε απολογηθεί για γενετήσια πράξη, βιασμό, απειλή, ναρκωτικά.

Είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς να μην φύγει εκτός Ελλάδος να μην πλησιάσει τον ανήλικο και το σχολείο του.

Την περασμένη εβδομάδα συνελήφθη για παραβίαση περιοριστικών όρων και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης έξι μηνών.

Συγκεκριμένα πήγαινε έξω από το σχολείο του παιδιού και του έστελνε πιεστικά μηνύματα στο Instagram με σκοπό να πιέσει και πάλι το παιδί για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ανακρίτρια ενημερώθηκε για την παραβίαση και εξέδωσε ένταλμα για την σύλληψη και προφυλάκιση του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.