ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λευκός Οίκος για θάνατο Γ.Πριγκόζιν: «Εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες δεν θα πρέπει να εκπλαγεί κανένας»

Οι αντιδράσεις στη Δύση είναι πολλές

Λευκός Οίκος για θάνατο Γ.Πριγκόζιν: «Εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες δεν θα πρέπει να εκπλαγεί κανένας»

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στη Ρωσία καθώς αξιωματούχοι της χώρας ανακοίνωσαν ότι ο  Γεβγκένι Πριγκόζιν, ο αρχηγός των παραστρατιωτικών της Wagner που εξαπέλυσε ένοπλη ανταρσία τον Ιούνιο, βρισκόταν σε ιδιωτικό αεροσκάφος που συνετρίβη στην περιοχή Tver κοντά στη Μόσχα, σκοτώνοντας και τους 10 επιβαίνοντες.

Οι αντιδράσεις στη Δύση είναι πολλές ενώ ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΠΑ Andrew Watshon μιλώντας στο Sky News ανέφερε ότι ο Λευκός Οίκος έχει ενημερωθεί για το συγκεκριμένο γεγονός και πρόσθεσε ότι «εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες δεν θα πρέπει να εκπλαγεί κανένας».

«Ο καταστροφικός πόλεμος στην Ουκρανία οδήγησε σε έναν ιδιωτικό στρατό που παρέλασε προς την Μόσχα και τώρα φαίνονται τα αποτελέσμάτα του», συμπλήρωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια στιγμή το Foreign Office με μία λιτή δήλωση ανέφερε ότι παρακολουθεί στενά την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες ώρες στη Μόσχα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.