ΟΠΕΚΕΠΕ; Ποιος ΟΠΕΚΕΠΕ;

Μ.Νετανιάχου: «Πιστεύω ότι με τα πλήγματά μας πήγαμε πολύ πίσω το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν»

«Θα καθυστερήσει σημαντικά»

Μ.Νετανιάχου: «Πιστεύω ότι με τα πλήγματά μας πήγαμε πολύ πίσω το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν»

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου, θεωρεί πως οι επιθέσεις έχουν καθυστερήσει σημαντικά το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.

«Εκτιμώ ότι τους στέλνουμε πολύ, πολύ πίσω», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου.

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου σε συνέντευξή του στο ABC News τη Δευτέρα, όταν ρωτήθηκε σχετικά με αναφορές από μέσα ενημέρωσης ότι ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ απέρριψε ένα ισραηλινό σχέδιο δολοφονίας του Ανώτατου ηγέτη του Ιράν, ανησυχώντας ότι θα κλιμακώσει τη σύγκρουση, ο Νετανιάχου είπε:

«Δεν πρόκειται να κλιμακώσει τη σύγκρουση, θα τερματίσει τη σύγκρουση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.