ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μ.Ζαχάροβα: «Η Ουκρανία με τα σύνορα που ξέρατε δεν υπάρχει» – Ν.Μεντβέντεφ: «Σε 2 χρόνια δεν θα υπάρχει γενικώς»!

Η Μόσχα είναι αποφασισμένη να προχωρήσει μέχρι τέλους

Μ.Ζαχάροβα: «Η Ουκρανία με τα σύνορα που ξέρατε δεν υπάρχει» – Ν.Μεντβέντεφ: «Σε 2 χρόνια δεν θα υπάρχει γενικώς»!

Η Ουκρανία εντός των πρώην συνόρων της «δεν υπάρχει πια και δεν υφίσταται», δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα ενώ ο Ν.Μεντβέντεφ πρόσθεσε ότι η Ουκρανία «μάλλον σε δύο χρόνια δεν θα υπάρχει γενικά στον παγκόσμιο χάρτη».

Η διπλωμάτης έκανε τη δήλωση σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτικό κανάλι στο περιθώριο του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης.

«Η Ουκρανία που εσείς και εμείς γνωρίζαμε μέσα σε αυτά τα σύνορά της που ήταν πριν, δεν υπάρχει πλέον. Και δεν θα υπάρχει. Αυτό είναι προφανές», είπε η Ζαχάροβα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως σημειώνεται, ο αναπληρωτής επικεφαλής του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, σχολιάζοντας το μήνυμα ότι η Ουκρανία προσφέρει στις Ηνωμένες Πολιτείες να συνάψουν συμφωνία για το  φυσικό αέριο «δανεισμός-μίσθωση»  με πληρωμή για τις προμήθειες LNG σε δύο χρόνια,  εξέφρασε αμφιβολίες ότι η Ουκρανία «σε δύο χρόνια θα υπάρχει γενικά στον παγκόσμιο χάρτη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.