Μ.Ζαχάροβα: «Θα διευκολύνουμε την αποστολή των ειδικών του Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας στη Ζαπορίζια»

Το εργοστάσιο έχει δεχθεί βομβαρδισμούς τις τελευταίες ημέρες, με τη Μόσχα και το Κίεβο να αλληλοκατηγορούνται

Μ.Ζαχάροβα: «Θα διευκολύνουμε την αποστολή των ειδικών του Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας στη Ζαπορίζια»

Η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, δήλωσε πως η Ρωσία θα κάνει «ό,τι είναι απαραίτητο» για να επιτρέψει σε ειδικούς του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ) να επισκεφθούν τον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια στη νότια Ουκρανία.

«Σε στενή συνεργασία με τον Οργανισμό και την ηγεσία του, θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο ώστε οι ειδικοί του ΙΑΕΑ να βρεθούν στον σταθμό και να δώσουν μια ειλικρινή αξιολόγηση των καταστροφικών ενεργειών της ουκρανικής πλευράς», δήλωσε η Ζαχάροβα.

Ο πυρηνικός σταθμός της Ζαπορίζια, ο μεγαλύτερος στην Ευρώπη, καταλήφθηκε από τη Ρωσία κατά την επέμβασή της στην Ουκρανία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το εργοστάσιο έχει δεχθεί βομβαρδισμούς τις τελευταίες ημέρες, με τη Μόσχα και το Κίεβο να αλληλοκατηγορούνται ότι διακινδυνεύουν πυρηνικό ατύχημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.