ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μαρούσι: Χειροπέδες σε 24χρονο αλλοδαπό που είχε κάνει πέντε κλοπές σε αυτοκίνητα τον τελευταίο μήνα

Στην κατοχή του βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία

Μαρούσι: Χειροπέδες σε 24χρονο αλλοδαπό που είχε κάνει πέντε κλοπές σε αυτοκίνητα τον τελευταίο μήνα

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), συνέλαβαν το μεσημέρι της Τρίτης, στο πλαίσιο του αυτοφώρου έναν 24χρονο αλλοδαπό, ο οποίος κατηγορείται για κλοπές από αυτοκίνητα, κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση στην περιοχή του Αμαρουσίου.

Ειδικότερα, ο 24χρονος κινούταν στην περιοχή του Αμαρουσίου, κοντά σε εμπορικό κέντρο και στη θέα των αστυνομικών, πέταξε ένα εκ των δύο σακιδίων πλάτης που κρατούσε, το οποίο περιείχε πλήθος αντικειμένων αξίας και εγγράφων.

Άμεσα οι αστυνομικοί προέβησαν σε έλεγχο, στην κατοχή του βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Αμαρουσίου.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, κατόπιν αναζητήσεων στο σημείο που κινούταν ο 24χρονος, εντόπισαν ημεδαπό, του οποίου είχαν διαρρήξει το σταθμευμένο αυτοκίνητο και είχαν αφαιρέσει αντικείμενα και έγγραφα από το εσωτερικό του και όπως αποδείχτηκε ήταν αυτά που είχε πετάξει ο 24χρονος κατηγορούμενος.

Κατόπιν έρευνας αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Αμαρουσίου, στο πλαίσιο διερεύνησης αντίστοιχων περιστατικών κλοπών από αυτοκίνητα και κατόπιν αξιοποίησης αποδεικτικών μέσων, διαπιστώθηκε ότι ο 24χρονος είχε διαπράξει ακόμα τέσσερις κλοπές από σταθμευμένα αυτοκίνητα σε περιοχές πλησίον εμπορικού κέντρου στο Μαρούσι κατά το χρονικό διάστημα από 3 έως 22 Νοεμβρίου, ενώ η έρευνα για τη συμμετοχή του σε παρόμοιες περιπτώσεις κλοπών συνεχίζεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Αμαρουσίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.