ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Με επιτυχία η άσκηση «ΚΥΜΑ 3/23» της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών (φωτό)

Πραγματοποιήθηκε σε νησιά του Αργοσαρωνικού

Με επιτυχία η άσκηση «ΚΥΜΑ 3/23» της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών (φωτό)

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης παρέστη χτες, Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό Στόλου Αντιναύαρχο Δημήτριο-Ελευθέριο Κατάρα ΠΝ, στην άσκηση «ΚΥΜΑ 3/23» της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ) που πραγματοποιήθηκε σε νησίδα του Αργοσαρωνικού.

Η Άσκηση «ΚΥΜΑ 3/23» αποτελεί την κυριότερη συνδυαστική άσκηση της ΔΥΚ. Μετά από πρόγραμμα επιχειρησιακής εκπαίδευσης των Ομάδων Ανορθοδόξου Πολέμου (ΟΑΠ) και Σκαφών Ανορθοδόξου Πολέμου (ΣΑΠ)

συντονίζονται για την εκτέλεση περίπλοκων τεχνικών αντικειμένων και συνδυαστικών ασκήσεων.

Ο κ. Κεφαλογιάννης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να συγχαρεί τους άνδρες των Υποβρυχίων Καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού, για την άψογη εκτέλεση των σύνθετων και απαιτητικών αυτών επιχειρησιακών αντικειμένων.

Ο κ. Υφυπουργός μετά το πέρας των δραστηριοτήτων δήλωσε:

«Διαπίστωσα τα εξαιρετικά αποτελέσματα της σκληρής εκπαίδευσης, την μεγάλη επιχειρησιακή ετοιμότητα καθώς και την αποτρεπτική ικανότητα της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών. Συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες και ένα ευχαριστώ για το υψηλό φρόνημα, την προσήλωση στο καθήκον και το καθημερινό έργο που επιτελούν. Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας προασπίζουν καθημερινά και ανελλιπώς την Εθνική Κυριαρχία.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
        
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.