ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ν.Υόρκη: Αστυνομικός πιάστηκε στα χέρια με οδηγό για μία κλήση – Του έπεσε το παντελόνι (βίντεο)

Η κάμερα κατέγραψε το απίστευτο περιστατικό στο Μπρούκλιν τη Δευτέρα

Ν.Υόρκη: Αστυνομικός πιάστηκε στα χέρια με οδηγό για μία κλήση – Του έπεσε το παντελόνι (βίντεο)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που δείχνει έναν εξαγριωμένο οδηγό ΙΧ να πιάνεται στα χέρια με υπάλληλο της τροχαίας στη Νέα Υόρκη γιατί του έκοψε κλήση.

Η κάμερα κατέγραψε το απίστευτο περιστατικό στο Μπρούκλιν τη Δευτέρα, σύμφωνα με την Αστυνομία της Νέας Υόρκης.

Ο άνδρας πράκτορας έβαζε πρόστιμο για στάθμευση στο όχημα του υπόπτου όταν σημειώθηκε η αντιπαράθεση, δήλωσαν οι αστυνομικοί.

Το υλικό από τις κάμερες παρακολούθησης που παρείχε η αστυνομία της Νέας Υόρκης δείχνει τον άνδρα, ο οποίος δεν ήταν στο αυτοκίνητό του εκείνη τη στιγμή, να έχειι τα χέρια του απλωμένα με δυσπιστία προτού πλησιάσει τον πράκτορα στο πεζοδρόμιο και φτάσει εκατοστά από το πρόσωπό του.

Ο πράκτορας φαίνεται να κουνάει το κεφάλι του στον αυτοκινητιστή, καθώς οι δύο τους φαίνεται να φωνάζουν ο ένας στον άλλον.

Στιγμές αργότερα, ο άνδρας πετάει το καπέλο του υπαλλήλου της τροχαίας και οι δυο τους πιάνονται στα χέρι, διαμορφώνοντας ένας σκηνικό για γέλια στις γειτονιές του Μπρούκλιν.

Καθώς οι δύο τους τσακώνονται, ο αυτοκινητιστής αρπάζει τον αστυνομικό από τον γιακά και τον σπρώχνει πίσω προς το καπό ενός σταθμευμένου αυτοκινήτου, ενώ το παντελόνι του πέφτει κάτω, όπως δείχνει το βίντεο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.