ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στις 44 αυξήθηκαν οι νέες τορπίλες Seahake Mod 4ER για τα υποβρύχια του Type 214 και 209/1200 ΑΙP του ΠΝ

Στις 44 αυξήθηκαν οι νέες τορπίλες Seahake Mod 4ER για τα υποβρύχια του Type 214 και 209/1200 ΑΙP του ΠΝ

Επέκταση της παραγγελίας νέων τορπιλών για τα υποβρύχια Type 214HN και το ένα εκσυγχρονισμένο Type 209/1200 AIP. Όπως αναφέρεται αποφασίστηκε η επέκταση κατά 8 τορπίλες της αρχικής παραγγελίας των 36 τορπιλών Seahake Mod 4 ER αυξημένης εμβέλειας.

Το κόστος ανέρχεται στα 110 εκατ. € και αναμένεται η ενημέρωση της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής για την όλη τροποποίηση, της επέκτασης της αρχικής σύμβασης. Σε αυτή προβλεπόταν και η ανακατασκευή ικανού αριθμού τορπιλών SUT Mod0 σε SUT Mod4, αλλά τελικά η λύση αυτή δεν προτιμήθηκε καθώς ήταν αμφίβολο το αποτέλεσμα λόγω της παλαιότητάς τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.