ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Νέα μάστιγα: Κλέβουν βαλίτσες από επιβάτες μέσα στο λιμάνι του Πειραιά

Μπαίνουν μέσα στα καράβια και τις αρπάζουν

Νέα μάστιγα: Κλέβουν βαλίτσες από επιβάτες μέσα στο λιμάνι του Πειραιά

Εξαιρετικά προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι εκδρομείς που επιστρέφουν από τις διακοπές τους με τα πλοία της γραμμής, καθώς τα καράβια επιστρέφουν γεμάτα με κόσμο και οι «αετονύχηδες», πάνω στον πανικό, βρίσκουν ευκαιρία να αρπάξουν βαλίτσες και πολύτιμα αντικείμενα από τα αμπάρια των πλοίων.

Το τελευταίο περιστατικό που έφτασε στις λιμενικές αρχές του Πειραιά σημειώθηκε σήμερα (24/8) το πρωί, στο πλοίο που κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά, από την Χίο.

Ο κ. Λουκάς Καραδημήτρης μόλις έφτασε στο αμπάρι διαπίστωσε ότι οι βαλίτσες τόσο του ιδίου αλλά και ακόμα πέντε συνταξιδιωτών του είχαν «κάνει φτερά».

Ο ίδιος περιγράφει σε ιστοχώρο πώς έχασε την βαλίτσα με τα προσωπικά του αντικείμενα.

Όπως λέει: «Ήμουν για διακοπές στην Χίο και σήμερα το πρωί έφτασα με το πλοίο της γραμμής στο λιμάνι του Πειραιά. Το πλοίο ήταν ασφυκτικά γεμάτο και το πλήρωμα μας ενημέρωσε ότι έπρεπε να αφήσουμε τις βαλίτσες μας στις αποθήκες που βρίσκονται στο αμπάρι, γιατί δεν υπήρχε χώρος. Μας ενημέρωσαν ότι φυλάσσονται. Όμως μόλις το πλοίο έδεσε στον Πειραιά και κατέβηκαμε κάτω διαπίστωσα ότι η βαλίτσα μου είχε εξαφανιστεί.

Δίπλα μου υπήρχαν και άλλοι άνθρωποι που διαμαρτύρονταν στο πλήρωμα ότι τους είχαν κλέψει τις βαλίτσες. Έγιναν ανακοινώσεις από τα μεγάφωνα και περιμέναμε μέχρι να κατέβει και ο τελευταίος επιβάτης για να δούμε μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος. Δυστυχώς στο πλοίο είχαν μπει αετονύχηδες και έκλεψαν τις βαλίτσες από τουλάχιστον έξι άτομα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θέλει μεγάλη προσοχή από τους πολίτες και υπευθυνότητα από τις εταιρίες, γιατί αυτές τις ημέρες τα πλοία είναι ασφυκτικά γεμάτα με κόσμο. Στην συνέχεια πήγαμε και οι έξι στο λιμεναρχείο Πειραιά και κάναμε καταγγελία, ενώ στην συνέχεια θα πρέπει να περιμένουμε την εξυπηρέτηση πελατών της εταιρείας για να δούμε πότε και εάν θα αποζημιωθούμε. Ξαναλέω μεγάλη προσοχή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.