Νέος ξαφνικός θάνατος: Μητέρα δύο παιδιών πέθανε μέσα σε αεροπλάνο

Για οχτώ ώρες παρέμεινε στη θέση της έχοντας χάσει τη ζωή της και δίπλα ήταν τα παιδία της

Νέος ξαφνικός θάνατος: Μητέρα δύο παιδιών πέθανε μέσα σε αεροπλάνο

Ακόμη ένας ξαφνικός θάνατος σημειώθηκε, καθώς μια μητέρα πέθανε αιφνιδίως μέσα σε αεροπλάνο και μάλιστα, μπροστά στα μάτια των δύο παιδιών της, τα οποία στη συνέχεια κάθονταν δίπλα στο σώμα της για οκτώ ώρες πριν το αεροπλάνο προσγειωθεί στη Γερμανία.

Συγκεκριμένα, η Έλεν Ρόουντς ταξίδευε στο πατρικό της στο Ηνωμένο Βασίλειο με τον σύζυγό της Σάιμον και τα δυο τους παιδιά στις 5 Αυγούστου, αφού έζησαν μαζί στο στο Χονγκ Κονγκ για περισσότερα από 15 χρόνια.

Ποιος πιστεύετε ότι ήταν ο ρόλος του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη στις υποκλοπές των κινητών τηλεφώνων πολιτικών και δημοσιογράφων;

  • Δεν γνώριζε (4%, 1.250 Votes)
  • Αυτός είχε δώσει την εντολή (81%, 24.454 Votes)
  • Πιθανόν να γνώριζε (10%, 3.010 Votes)
  • Μάλλον αγνοούσε τα πάντα (3%, 1.011 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (1%, 402 Votes)

Σύνολο ψήφων: 30.127

Loading ... Loading ...

Λίγες ώρες μετά την έναρξη της πτήσης, που έμελλε να γίνει εφιαλτική, η κυρία Ρόουντς, η οπαία ήταν μαία, βρέθηκε να μην ανταποκρίνεται και αποδείχτηκε ότι πέθανε στον ύπνο της την ώρα της πτήσης, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail.

Για οχτώ ώρες παρέμεινε στη θέση της έχοντας χάσει τη ζωή της και δίπλα ήταν τα παιδία της

Η μητέρα παρέμεινε στη θέση της για τις υπόλοιπες ώρες της πτήσης πριν η πτήση προσγειωθεί στη Φρανκφούρτη και ακολουθηθεί το σχετικό πρωτόκολλο.

Μάλιστα, το σώμα της παραμένει στη Γερμανία και δεν έχει ακόμη επαναπατριστεί, ενώ ο σύζυγός της και τα δύο παιδιά της, ο Νέιθαν και Έμμα έπρεπε να συνεχίσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο χωρίς αυτήν.

Μια έκκληση προς την πλατφόρμα συλλογής χρημάτων GoFundMe έχει οργανωθεί από μια οικογενειακή φίλη, την Τζέιν για να βοηθήσει την οικογένεια «να τιμήσει την αγαπημένη μας φίλη Έλεν» έχοντας συγκεντρώσει μέχρι στιγμής περισσότερες από 10.000 λίρες.

Η φίλη της περιέγραψε πώς η οικογένεια ήταν έτοιμη να «ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο» και η κυρία Ρόουντς «ανυπομονούσε» να δει τους ηλικιωμένους γονείς της τους οποίους δεν είχε δει από την αρχή της πανδημίας, κοντά τρία χρόνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έγραψε: «Η Έλεν και η οικογένειά της ολοκλήρωσαν μια ζωή στο Χονγκ Κονγκ πάνω από 15 χρόνια για να ξεκινήσουν ένα νέο κεφάλαιο πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.