ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νίκαια – 20χρονη: «Το πρόσωπό μου είναι πρησμένο από τα χτυπήματα – Δεν μπορώ ούτε να φάω»

Ο 28χρονος Αλβανός, που είναι γνωστός και ως «δράκος του Πειραιά» αποπειράθηκε να τη βιάσει το βράδυ Σαββάτου

Νίκαια – 20χρονη: «Το πρόσωπό μου είναι πρησμένο από τα χτυπήματα – Δεν μπορώ ούτε να φάω»

Η 20χρονη από τη Νίκαια, περιέγραψε σε τηλεοπτική εκπομπή τον εφιάλτη που έζησε το βράδυ του Σαββάτου, όταν της επιτέθηκε ο 28χρονος Αλβανός, που είναι γνωστός και ως «δράκος του Πειραιά», προσπαθώντας να την βιάσει.

«Ήταν βράδυ Σαββάτου, προς ξημερώματα Κυριακής, μία παρά καθόμουν κάτω από ένα μπαλκόνι κι αυτός κρυβόταν για να μην τον δω. Εγώ έφυγα από το σημείο και ξαφνικά ένιωσα κάποιον να μου κλείνει το στόμα», ανέφερε η 20χρονη και πρόσθεσε:

«Αρχίσαμε να παλεύουμε, φώναξα βοήθεια και τότε αυτός με χτύπησε στο κεφάλι. Ευτυχώς βγήκε μια γειτόνισσα και του φώναξε “τι κάνεις εκεί, τι κάνεις εκεί”. Εκείνος τρόμαξε και άρχισε να τρέχει. Έτρεξα από πίσω του αλλά δεν τον πρόλαβα μετά, δεν είχα άλλες δυνάμεις».

Η 20χρονη στο ερώτημα αν τον έβλεπε για πρώτη φορά, απάντησε: «Οχι, ήταν της γειτονιάς, γνωστός, έμενε πολύ κοντά στο σπίτι μου. Είναι πολύ χαρακτηριστικό το πρόσωπό του, έχει πάρα πολλές ουλές».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 20χρονη συνέχισε: «Τώρα το πρόσωπό μου είναι λίγο πρησμένο από τα χτυπήματα και το μάτι μου σχεδόν κλειστό, δεν μπορώ ούτε να φάω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.