ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ο Ν.Δένδιας δήλωσε στις ΗΠΑ ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να στηρίζει την Ουκρανία και με στρατιωτικά μέσα

«Επιβεβαίωσα, για άλλη μία φορά, τη συνεπή και ακλόνητη στάση της Ελλάδας»

Ο Ν.Δένδιας δήλωσε στις ΗΠΑ ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να στηρίζει την Ουκρανία και με στρατιωτικά μέσα

Σε ανάρτηση του στο Twitter ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, ανέφερε πως συμμετείχε στη σύσκεψη της Ομάδας Επαφής για την Άμυνα στην Ουκρανία (Ukraine Defence Contact Group), η οποία διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ, Lloyd Austin, στην Αεροπορική Βάση του Ramstein.

Στην ανάρτηση του τόνισε μεταξύ άλλων πως η Ελλάδα θα συνεχίσει να στηρίζει την Ουκρανία και με στρατιωτικά μέσα!

Ολόκληρη η δημοσίευση:

«Επιβεβαίωσα, για άλλη μία φορά, τη συνεπή και ακλόνητη στάση της Ελλάδας για υποστήριξη της Ουκρανίας και της εδαφικής ακεραιότητάς της, εναντίον της ρωσικής εισβολής. Η εισβολή παραβιάζει κατάφωρα το Διεθνές Δίκαιο και θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια και τη σταθερότητα της Ευρώπης» προσθέτει ο κ. Δένδιας.

Αναφέρθηκα επίσης στην ανθρωπιστική και αμυντική βοήθεια της Χώρας μας προς την Ουκρανία και τόνισα ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στο πλευρό του ουκρανικού λαού, παρέχοντας κάθε δυνατή βοήθεια, για όσο απαιτηθεί» καταλήγει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.