ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Β.Ζελένσκι ζητά «ξήλωμα» της ευρωπαϊκής αεράμυνας και να πάρει τα ρωσικά δεσμευμένα κεφάλαια

Σε μήνυμα του προς τους ευρωπαίους ηγέτες στις Βρυξέλλες

Ο Β.Ζελένσκι ζητά «ξήλωμα» της ευρωπαϊκής αεράμυνας και να πάρει τα ρωσικά δεσμευμένα κεφάλαια

O Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι κάλεσε τους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης να στείλουν περισσότερα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας στη χώρα του και να αξιοποιήσουν τα δισεκατομμύρια ευρώ από τα δεσμευμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για την υποστήριξη της Ουκρανίας.

Στο μήνυμα του, που μεταδόθηκε μέσω βιντεοκλήσης, προς τη διήμερη σύνοδο κορυφής που διεξάγεται στις Βρυξέλλες, ο Ουκρανός πρόεδρος ζήτησε επίσης από τους συμμάχους του να παράσχουν περισσότερα βλήματα πυροβολικού για τα στρατεύματα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ουσιαστικά μετά τα 50 δισ. ευρώ που του έδωσε η ΕΕ τώρα ζητά ολικό “ξήλωμα” της ευρωπαϊκής αεράμυνας ενώ ζητά να αντιπαρατεθεί κάθε χώρα σε επενδυτές που μπορεί να προκαλέσουν παγκόσμιο οικονομικό χάος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.