ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οι ΗΠΑ σε πτώση: Χιλιάδες παράνομοι αλλοδαποί στη Ν.Υόρκη περιμένουν έξω από πολυτελή ξενοδοχεία για να πάρουν δωμάτιο

Πληρώνει ο Αμερικανός φορολογούμενος

Οι ΗΠΑ σε πτώση: Χιλιάδες παράνομοι αλλοδαποί στη Ν.Υόρκη περιμένουν έξω από πολυτελή ξενοδοχεία για να πάρουν δωμάτιο

Οι ΗΠΑ επί διακυβέρνησης Τ.Μπάιντεν παρουσιάζουν μία άνευ ορίων κοινωνική και οικονομική παρακμή και αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με την παράνομη μετανάστευση.

Στα βίντεο που ακολουθούν χιλιάδες παράνομοι μετανάστες έχουν φτάσει στη Νέα Υόρκη και περιμένουν σε τεράστιες ουρές έξω από πολυτελή ξενοδοχεία για να… πάρουν δωμάτιο!

Δεν πρόκειται για φθηνά ξενοδοχεία αλλά για ξενοδοχεία πολυτελείας όπου η βραδιά σε ένα δωμάτιο κοστίζει από 300 μέχρι και 500 δολάρια!

Οι εργαζόμενοι στα ξενοδοχεία καταγγέλλουν πως οι αλλοδαποί καταστρέφουν τα δωμάτια και δεν σέβονται τους υπαλλήλους.

Τον λογαριασμό φυσικά θα τον πληρώνει ο Αμερικανός φορολογούμενος και αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο οι Ρεπουμπλικανοί δεν ήθελαν να αποδεχτούν τον συμπληρωματικό προϋπολογισμό του Τζο Μπάιντεν καθώς θέλουν να διακοπεί η οικονομική και στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία και να εκταμιευτούν κονδύλια για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης.

Θεωρούν μάλιστα και τον Ρεπουμπλικανό πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Κ.Μακάρθι, ως ύποπτο για σύναψη «μυστικής συμφωνίας» με τον Αμερικανό πρόεδρο Τ.Μπάιντεν, ότι σκοπεύει να συνεχιστεί η βοήθεια προς την Ουκρανία από τα μέσα Νοεμβρίου και μετά, και ζητούν την αποπομπή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.