ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Οι Ουκρανοί «επικήρυξαν» τον Τάκερ Κάρλσον λόγω της συνέντευξης με τον Ρώσο πρόεδρο Β.Πούτιν – Mπήκε σε «λίστα θανάτου»!

Η λίστα περιλαμβάνει και άλλα ονόματα Αμερικανών πολιτών

Οι Ουκρανοί «επικήρυξαν» τον Τάκερ Κάρλσον λόγω της συνέντευξης με τον Ρώσο πρόεδρο Β.Πούτιν – Mπήκε σε «λίστα θανάτου»!

Σε ουκρανική «λίστα θανάτου» μπήκε ο Αμερικανός δημοσιογράφος Τάκερ Κάρλσον λόγω της συνέντευξης με τον Ρώσο πρόεδρο Β.Πούτιν.

Η λίστα δολοφονιών “Myrotvorets” που πιστεύεται ότι είναι προϊόν του Ουκρανικού Κέντρου για την Αντιμετώπιση της Παραπληροφόρησης φαίνεται ότι πρόσθεσε τον Carlson την Τρίτη λίγο αφότου επιβεβαίωσε ότι εξασφάλισε συνέντευξη με τον Πούτιν.

Η λίστα περιλαμβάνει και άλλα ονόματα Αμερικανών πολιτών και πολιτών χωρών του ΝΑΤΟ και γενικότερα περιλαμβάνει όσους δεν «ασπάζονται» το ΝΑΤΟϊκό αφήγημα για την ρώσοουκρανική σύγκρουση.

«Όπως αποδεικνύεται, ο κρυφός ιστότοπος της «λίστας δολοφονίας» είναι προϊόν του καθεστώτος της Ουκρανίας, ουσιαστικά χρηματοδοτείται από τη CIA (μεταξύ άλλων) και φιλοξενείται από το ΝΑΤΟ», ανέφερε ο Ντέιβιντ Μίλερ του MintPress News τον περασμένο Μάιο και προσέθεσε:

«Το αδιανόητο είναι ότι περιλαμβάνονται πολλοί Αμερικανοί πολίτες, συμπεριλαμβανομένων πρώην στρατιωτικών και υπαλλήλων πληροφοριών, καθώς και ένας σημαντικός αριθμός πολιτών χωρών μελών του ΝΑΤΟ.

 Ίσως το πιο αξιοσημείωτο στοιχείο είναι ότι το ΝΑΤΟ έχει φιλοξενήσει τον ιστότοπο (και μια συλλογή από συνδεδεμένες ιστοσελίδες) στους διακομιστές του στις Βρυξέλλες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.