ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οι Ουκρανοί επιχείρησαν να χτυπήσουν με drone στρατιωτική βάση στην Κριμαία – Καταρρίφθηκε αλλά δημιουργούνται προβληματισμοί

Δεν έγινε αντιληπτό από την ρωσική αεράμυνα παρά μόνο στο τελικό στάδιο

Οι Ουκρανοί επιχείρησαν να χτυπήσουν με drone στρατιωτική βάση στην Κριμαία – Καταρρίφθηκε αλλά δημιουργούνται προβληματισμοί

Ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος (UAV) καταρρίφθηκε στην περιοχή Τζανκόι της Κριμαίας δήλωσε αξιωματούχος της  περιοχής με ΜΜΕ να αναφέρουν ότι συντρίμμια έπεσαν σε σπίτια.

Σε ανάρτησή του στο Telegram, ο Όλεγκ Κριουτσκόφ, ανέφερε ότι έσπασαν τζάμια σπιτιών σε μια συνοικία, προαναγγέλλοντας ότι θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση το πρωί καθώς ουσιαστικά η αεράμυνα της περιοχής δεν το εντόπισε παρά μόνο στο τελικό στάδιο.

Αυτό σύμφωνα με τις πρώτες αναλύσεις σημαίνει ότι οι Ουκρανοί (ίσως με βοήθεια από δυτικές χώρες) έχει βρει διόδους πτήσης προς την χερσόνησο κάτι που σε δεύτερο χρόνο να σημαίνει ότι μπορεί να επιχειρηθεί μεγαλύτερης έκτασης προσβολή κατά σημαντικών ρωσικών εγκαταστάσεων.

Το πρακτορείο Reuters υπογραμμίζει ότι δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες για την κατάρριψη μη επανδρωμένου αεροσκάφους στην Κριμαία.

Κοντά στο Τζανκόι βρίσκεται ένα ρωσικό στρατιωτικό αεροδρόμιο όπου σταθμε΄΄υουν ελικόπτερα μεταξύ των οποίων και επιθετικά τύπου Ka-52.

Σύμφωνα με ουκρανούς αξιωματούχους, η ευρύτερη περιοχή έχει μετατραπεί στη μεγαλύτερη στρατιωτική βάση της Ρωσίας στη χερσόνησο της Κριμαίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.