ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Οι Ουκρανοί έβαλαν σημαία στο Φιδονήσι – Οι Ρώσοι τους βομβάρδισαν

Το Κίεβο θέλησε να ασκήσει πολιτική με το νησί που άφησαν οι ρωσικές δυνάμεις

Οι Ουκρανοί έβαλαν σημαία στο Φιδονήσι – Οι Ρώσοι τους βομβάρδισαν

Ο ουκρανικός στρατός ανακοίνωσε ότι… ανέκτησε τον έλεγχο Φιδονησιού στη Μαύρη Θάλασσα, αφού ύψωσε την ουκρανική σημαία εκεί λίγες ημέρες νωρίτερα, μετά την αποχώρηση όμως των ρωσικών δυνάμεων από αυτό το νησί.

«Αποκαταστήσαμε πρακτικά τον έλεγχό μας στο Φιδονήσι», δήλωσε ένας ανώτερος αξιωματούχος του γενικού επιτελείου του ουκρανικού στρατού, ο Ολεκσέι Γκρόμοφ, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Interfax-Ukraine, διευκρινίζοντας ότι επρόκειτο για «φυσικό έλεγχο» από τις στρατιωτικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι Ουκρανοί στρατιώτες που συμμετείχαν στην επιχείρηση, επέστρεψαν στους στρατώνες τους. Δεν διευκρίνισε αν παρέμειναν στρατιώτες στο νησί.

«Την περασμένη εβδομάδα, πετύχαμε τον έλεγχο των όπλων στο νησί και εμποδίσαμε τον εχθρό να απομακρύνει τις υπόλοιπες μονάδες, τα όπλα και τον στρατιωτικό εξοπλισμό τους», συνέχισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο μεταξύ, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι έκανε χτύπημα το πρωί της Πέμπτης στο Φιδονήσι με «βλήματα υψηλής ακρίβειας», σκοτώνοντας ορισμένους από τους Ουκρανούς στρατιώτες που πήγαν να τοποθετήσουν μια σημαία εκεί και αναγκάζοντας τους επιζήσαντες να τραπούν σε φυγή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.