ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νέα Υόρκη: Δικαιοσύνη ζητούν οι συγγενείς του Έλληνα ομογενή που πέθανε μετά από χρήση taser της Αστυνομίας

Νέα Υόρκη: Δικαιοσύνη ζητούν οι συγγενείς του Έλληνα ομογενή που πέθανε μετά από χρήση taser της Αστυνομίας

Δικαιοσύνη ζητούν οι άνθρωποι και οι συγγενείς του Γιώργου Ζαπάντη για τον θάνατό του, τη στιγμή που η αστυνομία της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε ότι θα ελέγξει το περιστατικό.

Στο Facebook έχει δημιουργηθεί η σελίδα Justice for George Zapantis, δηλαδή δικαιοσύνη για τον Γιώργο Ζαπάντη.

«Έπεσε θύμα της υπερβολικής δύναμης από την αστυνομία της Νέας Υόρκης. Πέθανε τραγικά στα χέρια της αστυνομίας στο ίδιο του το σπίτι», αναφέρει στο Facebook η Sophia Dee σε μήνυμά της και καλεί όποιον μπορεί να βοηθήσει την οικογένεια του ξαδέρφου της οικονομικά.

Γι΄ αυτό τον λόγο έχει δημιουργηθεί στο gofundme σελίδα με στόχο να συγκεντρωθούν 50.000 δολάρια για την οικογένεια του Ζαπάντη.

Ο Ζαπάντης ήταν το μεγάλο στήριγμα της οικογένειάς του. Γείτονες της οικογένειας επιβεβαίωσαν σύμφωνα με το greekreporter.com πως ο 30χρονος ήταν ένας άνδρας που υποστήριζε τη μητέρα του και φρόντιζε την 33χρονη αδερφή του, που έχει σύνδρομο Down.

Τη συγκεκριμένη πληροφορία έδωσε και μία φίλη του Ζαπάνη με την ανάρτησή της στο Facebook, όπου περιγράφει τον Γιώργο ως έναν άνθρωπο που αγαπούσε τους φίλους και την οικογένειά του και ήταν πάντα πρόθυμος να βοηθήσει τους γείτονες.

«Ήταν ο καλύτερος αδερφός που θα μπορούσε να θέλει κάθε κορίτσι καθώς βοηθούσε την αδερφή του καθημερινά που έχει σύνδρομο Down», γράφει η Andrea Sanpietro η οποία χαρακτηρίζει τον Ζαπάντη ως «ευγενικό γίγαντα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.