ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Ουάσινγκτον και Παρίσι καλούν να «αποτραπεί η κλιμάκωση στον Λίβανο και το Ιράν»

Μπλίνκεν και Κολονά συζήτησαν σήμερα μέτρα για την αποτροπή της κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή

Ουάσινγκτον και Παρίσι καλούν να «αποτραπεί η κλιμάκωση στον Λίβανο και το Ιράν»

Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν και η Γαλλίδα ομόλογός του Κατρίν Κολονά συζήτησαν σήμερα μέτρα για την «αποτροπή της κλιμάκωσης στον Λίβανο και το Ιράν» μετά τις επιθέσεις στις χώρες αυτές της Μέσης Ανατολής, ανακοίνωσε σήμερα το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Στην τηλεφωνική τους συνομιλία, οι δύο υπουργοί τόνισαν «τη σημασία των μέτρων για να αποτραπεί η επέκταση της σύγκρουσης που μαίνεται στη Γάζα, εκ των οποίων μέτρα για να μειωθεί η ένταση στην Δυτική Όχθη και να αποτραπεί η κλιμάκωση στον Λίβανο και το Ιράν», σύμφωνα με ανακοίνωση του εκπροσώπου Μάθιου Μίλερ.

Ο Μπλίνκεν αναμένεται να αναχωρήσει σήμερα το βράδυ για τη Μέση Ανατολή, για μια νέα περιοδεία στην περιοχή με προβλεπόμενο σταθμό στο Ισραήλ, την ώρα που αυξάνονται οι φόβοι μιας περιφερειακής κλιμάκωσης του πολέμου στη Γάζα μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς.

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν κάλεσε την Τρίτη το Ισραήλ να “αποφύγει κάθε τακτική κλιμάκωσης κυρίως στον Λίβανο” μετά τον θάνατο του δεύτερου στην ιεραρχία της Χαμάς, του Σάλεχ αλ Αρούρι, σε προάστιο της Βηρυτού, σε επίθεση που αποδίδεται στο Ισραήλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αμερικανός αξιωματούχος της άμυνας δήλωσε το βράδυ της Τετάρτης ότι το Ισραήλ διεξήγαγε το πλήγμα αυτό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.