ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ουκρανοί στρατιώτες στο Σολεντάρ προειδοποιούν τον Β.Ζελένσκι: «Να εύχεσαι να σε βρουν πρώτα οι Ρώσοι γιατί θα σε κρεμάσουμε»

Σε άθλια κατάσταση οι ουκρανικές δυνάμεις στο μέτωπο του Μπάκχμουτ

Ουκρανοί στρατιώτες στο Σολεντάρ προειδοποιούν τον Β.Ζελένσκι: «Να εύχεσαι να σε βρουν πρώτα οι Ρώσοι γιατί θα σε κρεμάσουμε»

Ένα συγκλονιστικό βίντεο από τις οχυρές θέσεις των Ουκρανών στο ελεγχόμενο από αυτούς τμήμα του Σολεντάρ είδε το φως της δημοσιότητας και σε αυτό Ουκρανοί στρατιώτες προειδοποιούν τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντιμίρ Ζελένσκι ότι θα επιβιώσουν, όχι για τη νίκη της Ουκρανίας αλλά για να έρθουν και να κρεμάσουν αυτόν και το επιτελείο του!

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Πού είναι οι ενισχύσεις; Μόνο εμείς βρισκόμαστε σε τόσο δύσκολη κατάσταση και λέτε πως οι Ουκρανοί στρατιώτες δεν χρειάζονται τίποτε; Να θυμάστε αυτό. Θα επιβιώσουμε αλλά όχι για την ουκρανική νίκη αλλά για να σας κρεμάσουμε @δ@ρφ@ς, στην πλατεία Μαϊντάν στο Κίεβο.

Να προσεύχεστε να σας βρουν πρώτοι οι Ρώσοι γιατί μπορεί τότε να μείνετε ζωντανοί σε κάποια φυλακή»!

Οι Ουκρανοί φαίνονται πολύ ταλαιπωρημένοι, κρυώνουν και δεν διαθέτουν τα απαραίτητα για να επιβιώσουν στην σύγκρουση με τους Ρώσους που έχουν πάρει το πάνω χέρι τον τελευταίο μήνα.

https://twitter.com/TWelschen/status/1601130166293786624

Σε ότι αφορά το Σολεντάρ θεωρείται από όλους ζήτημα ακόμα και ωρών να καταληφθεί από τους Ρώσους.

Οι Ρώσοι έχουν καταλάβει δεσπόζουσες θέσεις βόρεια της πόλης και το ρωσικό Πυροβολικό εκμηδενίζει όλες τις ουκρανικές επιθέσεις και τις όποιες ενισχύσεις όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.