ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η φωτιά μπήκε στο ρέμα της Χελιδονούς και στο αεροδρόμιο του Τατοΐου – Καίγονται σπίτια στις Αδάμες (upd)

Η φωτιά μπήκε στο ρέμα της Χελιδονούς και στο αεροδρόμιο του Τατοΐου – Καίγονται σπίτια στις Αδάμες (upd)

Η φωτιά στην Βαρυμπόμπη λόγω της καθυστερημένης άφιξης των πυροσβεστικών δυνάμεων και της ανυπαρξίας εναέριων μέσων, μπήκε στο ρέμα της Χελιδονούς και αρχίζει να καίει σπίτια στις Αδάμες και κατ’ επέκταση αν δεν ελεγχθεί θα απειλήσει τη Νέα Κηφισιά, ενώ παράλληλα υπάρχουν αναφορές για εγκλωβισμένους.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που έχει εγκλωβιστεί μέσα στο σπίτι του στον οικισμό Αδάμες τελεί σε κίνδυνο καθώς δεν μπορούν να το προσεγγίσουν οι πυροσβέστες, ενώ η Πυροσβεστική έχει δεχτεί πάνω από 14 κλήσεις για απεγκλωβισμούς σε διάσπαρτες περιοχές. Μέχρι στιγμής έχουν απεγκλωβιστεί τρία άτομα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν εγκλωβισμένοι κάτοικοι, πυροσβέστες και αστυνομικοί, από τη φωτιά, σε διάσπαρτα σημεία.
Ταυτόχρονα οι κάτοικοι των Αδαμών καταγγέλουν ότι είχαν αφεθεί στην τύχη τους: «Δεν υπήρχε μέριμνα, τι να το κάνω το 112 ήρθε όταν η φωτιά ήταν στο παραπέντε, δεν βλέπω αντλία και αυτό με ανησυχεί», είπε.

Αυτή την ώρα έχει στηθεί επιχείρηση διάσωσης με ελικόπτερα καθώς έχουν εγκλωβιστεί πολίτες, αστυνομικοί και πυροσβέστες.

Παράλληλα η φωτιά έχει μπει και στο στρατιωτικό αεροδρόμιο του Τατοΐου ενώ εκκενώθηκε και το Ολυμπιακό Χωριο στους Θρακομακεδόνες καθώς είναι μεγάλος ο κίνδυνος για σπίτια.

https://twitter.com/News247gr/status/1422585478075850758?s=20

https://twitter.com/christosVer/status/1422580362409021444?s=20

Η στιγμή που η φωτιά περνάει στις Αδάμες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.