ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αρχηγός Πυροσβεστικής Σ.Κολοκούρης: «Οι πολίτες δεν μπορούν να δουν τα εναέρια μέσα»! (βίντεο)

Αρχηγός Πυροσβεστικής Σ.Κολοκούρης: «Οι πολίτες δεν μπορούν να δουν τα εναέρια μέσα»! (βίντεο)

Δεν δίστασε να κατηγορήσει τους πολίτες ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής Στέφανος Κολοκούρης, ο οποίος για την κριτική που δέχεται η κυβέρνηση για την έλλειψη των εναέριων μέσων απάντησε ουσιαστικά πως αυτά υπάρχουν (και μάλιστα είναι πολλά), αλλά οι πολίτες δεν τα βλέπουν!

«Οι πληροφορίες που έχω για την Εύβοια και το βόρειο κομμάτι» είπε στο Mega, είναι πως «σήμερα διατέθηκαν πολλά εναέρια μέσα στην Εύβοια», σημειώνοντας ότι τις προηγούμενες ημέρες «η διασπορά των δυνάμεων ήταν μεγάλη με δύσκολες καιρικές συνθήκες».

Στην ερώτηση για τον αριθμό των εναέριων μέσων δεν δίστασε να πει πως «φυσιολογικά οι πολίτες, μέσα σε αυτά τα άσχημα περιστατικά δεν μπορούν να διακρίνουν [τα εναέρια μέσα], είτε είναι σε άλλο σημείο. Είναι μια μεγάλη περίμετρος». Πρόσθεσε, δε, πως τα πτητικά μέσα «δούλευαν σε rotation».

Γνωστοποίησε πως στην Βόρεια Εύβοια «επιχείρησαν 4 αεροσκάφη 3 σούπερ πούμα με κάδο και το Beriev, δηλαδή γύρω στα 10 εναέρια μέσα».

Ωστόσο επανέλαβε πως δεν μπορεί να πει περισσότερα, καθώς «ασχολούμουν εδώ πέρα» στην Πάρνηθα. Ενώ για την κριτική που δέχεται η κυβέρνηση για την έλλειψη εναερίων μέσων είπε χαρακτηριστικά «δεν παρακολουθούσα τόσο πολύ».

Ο Στέφανος Κολοκούρης δεν δίστασε να ισχυριστεί πως τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν δυνατοί άνεμοι. Σε ερώτηση γιατί επεκτάθηκαν ραγδαία τα μέτωπα είπε πως επικρατούσε «μεγάλη ξηρασία και θερμοκρασία και δυνατός άνεμος». Το ίδιο είπε και στον Αντ1. Πως «οι καιρικές συνθήκες έφεραν μεγάλη ξηρασία με δυνατούς ανέμους».

Να υπενθυμίσουμε πως αναφερόμαστε στον άνθρωπο ο οποίος τη στιγμή που μιλάμε είναι κατηγορούμενος για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, ως αρχηγός της ΕΜΑΚ, η οποία έφτασε στην περιοχή με πρωτοφανή καθυστέρηση!

Αντί λοιπόν να υπάρχουν παραιτήσεις για την καταστροφή ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής κοροϊδεύει τους πολίτες λέγοντας τους πως δεν έχουν καλή ορατότητα!

Εδώ τον βλέπουμε να διασκεδάζει σε πάρτι με ημίγυμνες χορεύτριες:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=VTFRemW0dLg&feature=emb_title&ab_channel=PronewsTV

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=XvF_sva-m9o&feature=emb_title&ab_channel=PronewsTV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.