Θεσσαλονίκη: Πυρκαγιά σε διαμέρισμα – Απεγκλωβίστηκαν δώδεκα άτομα (βίντεο-φωτο)

Θεσσαλονίκη: Πυρκαγιά σε διαμέρισμα – Απεγκλωβίστηκαν δώδεκα άτομα (βίντεο-φωτο)

Πυρκαγιά ξέσπασε μετά τα μεσάνυχτα σε διαμέρισμα του τρίτου ορόφου κτιρίου που βρίσκεται επί της οδού Σωκράτους, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με την πυροσβεστική να την θέτει υπό έλεγχο λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα.

Η πολυκατοικία εκκενώθηκε άμεσα με την βοήθεια και της αστυνομίας, καθώς υπήρχαν αρκετές οικογένειες, ενώ συνεργείο της ΔΕΗ διέκοψε την τροφοδοσία του ρεύματος. Σύμφωνα με την πυροσβεστική απεγκλωβίστηκαν 12 άτομα, ενώ για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ένας πυροσβέστης.

Στο σημείο επιχείρησαν 8 οχήματα, υδροφόρες και γερανοφόρα, καθώς και 24 πυροσβέστες, ενώ σύμφωνα τον υποστράτηγο και Συντονιστή Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος, Σπύρο Βαρσάμη, 10 άτομα χρειάστηκε να μεταφερθούν με αναπνευστικά προβλήματα στο νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.