ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής: «Κάποιοι θέλουν να κάψουν τον εθνικό δρυμό της Πάρνηθας»

«Οι δυνάμεις θα παραμείνουν εκεί για τυχόν αναζωπυρώσεις»

Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής: «Κάποιοι θέλουν να κάψουν τον εθνικό δρυμό της Πάρνηθας»

Ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, Θανάσης Αυγερινός μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό ανέφερε πως «δεν υπάρχει κανένας εφησυχασμός», τονίζοντας επίσης ότι η εικόνα από τη φωτιά στην Πάρνηθα είναι βελτιωμένη.

«Κάποιοι έχουν βάλει σκοπό να κάψουν τον Εθνικό Δρυμό» υπογράμμισε, μιλώντας στην ΕΡΤ, και εξήγησε ότι η Πυροσβεστική παραμένει επί ποδός.

«Επαγρύπνηση κάθε στιγμή. Οι δυνάμεις θα παραμείνουν εκεί για τυχόν αναζωπυρώσεις» είπε μιλώντας στην ΕΡΤ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στον Αυλώνα ξέσπασαν 12 εστίες σήμερα το πρωί και επανέλαβε ότι έχουν προσαχθεί δύο ύποπτοι, τόνισε για να επισημάνει: «Κάποιοι έχουν βάλει σκοπό, υποθέτω, να κάψουν τον εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας. Δεν είναι τυχαία όλα αυτά, να ανάψουν μέσα 2-3 ώρες 12 εστίες και πάλι στον Εθνικό Δρυμό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.