ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημογραφικό: Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνισμού και ουδείς ασχολείται σοβαρά με αυτό. Δεν υπάρχει ελπίδα...

«Επιστρατεύονται» Στρατός και Πυροσβεστική για να κλείσουν τις τρύπες του ΕΚΑΒ!

Η πολιτική της νέας διακυβέρνησης Κ.Μητσοτάκη

«Επιστρατεύονται» Στρατός και Πυροσβεστική για να κλείσουν τις τρύπες του ΕΚΑΒ!

Οι αλλαγές αλλά και η αναβάθμιση του ΕΚΑΒ είναι στους βασικούς στόχους της νέας κυβέρνησης, ειδικά μετά τα τραγικά γεγονότα των προηγούμενων εβδομάδων, όπου ασθενείς πέθαναν επειδή περίμεναν το ασθενοφόρο αλλά με το καλημέρα της νέας διακυβέρνησης δείχνουν τι θα κάνουν.

Καθώς η προτεραιότητα γίνεται επιτακτική, η νέα ηγεσία του υπουργείου Υγείας, με επικεφαλής τον νέο υπουργό Υγείας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, να επισκέπτεται σήμερα αιφνιδιαστικά το Κέντρο Επιχειρήσεων προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα.

Όπως ανακοινώθηκε Πυροσβεστική και ένοπλες δυνάμεις καλούνται να σβήσουν την… φωτιά των μεγάλων ελλείψεων στο ΕΚΑΒ με επιστράτευση μικτών πληρωμάτων ασθενοφόρων.

Σύμφωνα με το σχέδιο, άντρες από Στρατό και Πυροσβεστική πρόκειται να χρησιμοποιηθούν ως οδηγοί ασθενοφόρων με στόχο να βγουν στον δρόμο περισσότερα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ αλλά και των κέντρων υγείας.

Το μοντέλο αυτό πρόκειται να εφαρμοστεί σε νησιά και απομακρυσμένες περιοχές, εκεί δηλαδή που υπάρχουν τα πιο σοβαρά προβλήματα.

Η έλλειψη προσωπικού πάντως σε ολόκληρη τη χώρα παραμένει μεγάλο αγκάθι για το σύστημα υγείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι οδηγοί αυτοί θα συνοδεύονται είτε από διασώστες του ΕΚΑΒ είτε από νοσηλευτές και γιατρούς των Κέντρων Υγείας. Το ερώτημα που προκύπτει είναι αν επαρκεί το προσωπικό των ΚΥ για να καλύψει και τη λειτουργία των ασθενοφόρων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.