ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Φωτιά στην Πεντέλη: 86χρονος γαντζώθηκε από τα κάγκελα του σπιτιού του για να μην το εγκαταλείψει (βίντεο)

«Το σπίτι μου είναι εδώ» 

Φωτιά στην Πεντέλη: 86χρονος γαντζώθηκε από τα κάγκελα του σπιτιού του για να μην το εγκαταλείψει (βίντεο)

Αποκαρδιωτικές είναι οι σκηνές που εκτυλίχτηκαν στην Πεντέλη, με τους κατοίκους να βλέπουν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται. 

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός 86χρονου που γαντζώθηκε από τα κάγκελα του σπιτιού του, καθώς δεν ήθελε να το εγκαταλείψει. «Το σπίτι μου είναι εδώ. Σε παρακαλώ, δεν πάω πουθενά λεβέντες μου, δεν φεύγω από το σπίτι μου» έλεγε στους αστυνομικούς που προσπάθησαν να τον απομακρύνουν.

«Δεν το εγκατέλειψα ποτέ. Δεν καίγομαι, αφήστε με, σας λέω την αλήθεια» έλεγε ενώ η αποθήκη δίπλα από το σπίτι του είχε τυλιχτεί στις φλόγες. Τελικά μετά από μια ώρα οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον πείσουν να φύγει από το σπίτι, παίρνοντας μαζί του και τον σκύλο του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.