ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Ηράκλειο: Για δεύτερη μέρα συνεχίζονται καταλήψεις και πορεία διαμαρτυρίας από τους μαθητές για το δυστύχημα στα Τέμπη (φώτο)

Επίσης σχολεία σε όλο τον νομό τελούν υπό κατάληψη σε ένδειξη πένθους

Ηράκλειο: Για δεύτερη μέρα συνεχίζονται καταλήψεις και πορεία διαμαρτυρίας από τους μαθητές για το δυστύχημα στα Τέμπη (φώτο)

Συνεχίζονται για δεύτερη μέρα οι καταλήψεις και πορείες διαμαρτυρίας από τους μαθητές στην Κρήτη για τα θύματα των Τεμπών.

Στο Ηράκλειο, μαθητές πραγματοποιούν συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της πόλης, την ώρα που σχολεία σε όλο το νομό τελούν υπό κατάληψη σε ένδειξη πένθους.

Μαθητές και μαθήτριες κρατώντας πανό, στο οποίο αναγράφεται το σύνθημα ”Αυτοί μιλάνε για κέρδη και ζημιές, εμείς μιλάμε για ανθρώπινες ζωές” συγκεντρώθηκαν νωρίτερα στην πλατεία Ελευθερίας, με σκοπό να πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Παράλληλα, το κύμα καταλήψεων σε σχολεία που εκδηλώθηκε μετά το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα συνεχίστηκε και σήμερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής διαθέσιμα στοιχεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, υπό κατάληψη είναι από το πρωί 17 σχολεία και συγκεκριμένα τα: 1ο, 4ο, και 7ο ΓΕΛ Ηρακλείου, ΓΕΛ Αγίας Βαρβάρας, Μοιρών, Τυμπακίου και Χάρακα, ΕΠΑΛ Μοιρών, 1ο, 2ο, 7ο και 9ο Γυμνάσια Ηρακλείου, Γυμνάσια Αγίας Βαρβάρας, Βενεράτου, Γέργερης, Προφήτη Ηλία και Χάρακα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.