ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κακοκαιρία: Η λάσπη έχει φτάσει στη Λίμνη Ευβοίας (φωτο)

Ο όγκος της λάσπης που έχει κατέβει από τα βουνά είναι τεράστιος

Κακοκαιρία: Η λάσπη έχει φτάσει στη Λίμνη Ευβοίας (φωτο)

Τόνους λάσπης έχει γεμίσει η Λίμνη Ευβοίας, που αντιμετωπίζει έντονα προβλήματα μετά την εκδήλωση της κακοκαιρίας Elias τις επόμενες ώρες.

Ο όγκος της λάσπης που έχει κατέβει από τα βουνά είναι τεράστιος και έχει καταλήξει μέχρι και στη θάλασσα. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν από το Gimnastirio Limnis, δείχνουν ότι ο όγκος της λάσπης είναι τέτοιος που έχει αλλάξει το χρώμα του νερού της θάλασσας.

Ιδιαίτερα προβλήματα καταγράφονται και στους δρόμους της πόλης, που έχουν καλυφθεί με λάσπη, ενώ από ορισμένα σημεία που έχουν πλημμυρίσει, υπάρχει συνεχής ροή. evia_plimmires

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.