ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κάτοικος ξεσπά έξω από το καμένο σπίτι του στο Μενίδι – «Είδα το σπίτι μου να καίγεται τώρα που θα πάω;»

Κλαίγοντας δήλωσε ότι «αυτό το σπίτι είχε γίνει με δικιά μου δουλειά και φίλων»

Κάτοικος ξεσπά έξω από το καμένο σπίτι του στο Μενίδι – «Είδα το σπίτι μου να καίγεται τώρα που θα πάω;»

«Λύγισε» ένας κάτοικος του Μενιδίου έξω από το καμένο σπίτι του, από τη φωτιά που καίει την Πάρνηθα και έχει κάψει σπίτια στην Αγία Παρασκευή και στις γύρω περιοχές.

Κλαίγοντας δήλωσε: «Έδιωξα την οικογένειά μου, πήγαινα πάνω κάτω και είδα το σπίτι μου να καίγεται. Εγώ γυρίζω από χθες εδώ με το μηχανάκι. Έβλεπα από πάνω τη φωτιά, η οποία εκδηλώθηκε στις 05:00 το πρωί. Από τις 02:00 έδιωξα την οικογένειά μου, τα εγγόνια μου που μένανε από πάνω, τη γυναίκα μου τα παιδιά μου και εγώ έμεινα εδώ μέχρι την τελευταία στιγμή το πρωί».

Και συνέχισε: «Στις 05:30 το πρωί βγήκαν οι φλόγες από το βουνό, πήγα στα πυροσβεστικά και παρακάλεσα τον αρχηγό τους να έρθουν εδώ πάνω και με τη βοήθεια φίλων σβήσανε τη φωτιά και έφυγε. Κάηκε δεξιά, κάηκε αριστερά και το σπίτι έμεινε ανέπαφο.

Μετά στις 11:00 γύρισε ο αέρας και άρχισε να καίει τα καμένα και μου έκαψε το σπίτι. Πήγαινα πάνω κάτω και ήρθα πίσω και το σπίτι μου καιγότανε, δεν το πίστευα»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος δήλωσε: «Δεν το πίστευα, ήταν αυθαίρετο και το είχα νομιμοποιήσει. Μου έβγαλαν δόσεις και πληρώνω 100 ευρώ κάθε μήνα. Αυτό το σπίτι είχε γίνει με δικιά μου δουλειά και φίλων. Μου έχουν πει να πάω σε σπίτια φίλων αλλά πού να πάω ρε παιδιά; Φιλοξενούμενος θα είμαι όπου και να πάω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.