ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Κέρκυρα: Για τρίτη συνεχή ημέρα η καταστρεπτική πυρκαγιά – Ανεξέλεγκτα τα μέτωπα σε Περίθεια και Λαύκι

Κάηκαν κατοικίες στις Λούτσες

Κέρκυρα: Για τρίτη συνεχή ημέρα η καταστρεπτική πυρκαγιά –  Ανεξέλεγκτα τα μέτωπα σε Περίθεια και Λαύκι

Για τρίτο  24ωρο καίει η φωτιά στην Κέρκυρα, με τις φλόγες να κυκλώνουν οικισμούς και σε κάποιες περιπτώσεις, όπως στις Λούτσες, να καίει σπίτια.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι εκκενώσεις στις Λούτσες είχαν ξεκινήσει πριν καν σταλεί το πρώτο μήνυμα του 112. Οι φλόγες έφτασαν στα σπίτια με τους πυροσβέστες μαζί με τους εθελοντές να δίνουν πραγματική μάχη, ενώ η Αστυνομία προσπαθούσε να προωθήσει τους πολίτες φέρνοντας σε πέρας την εκκένωση.

Στα δυτικά του όρους Παντοκράτορα, οι φλόγες πλησίασαν το Λαύκι, με τον αέρα να ολοένα και να δυναμώνει περισσότερο και την ανησυχία των κατοίκων να χτυπά «κόκκινο». Μήνυμα έλαβαν οι κάτοικοι των περιοχών Καλαμάκι και Απραός για εκκένωση προς το λιμάνι της Κασσιόπης.

Την ίδια ώρα, στο σχολείο της Κασσιόπης ελικόπτερο κάνει συνεχείς ρίψεις καθώς οι φλόγες έχουν πλησιάσει απειλητικά, ενώ σημαντική είναι και η συμβολή των εθελοντών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αποκαρδιωτική η εικόνα και στην παραλία Απραός. Αφού οι φλόγες κατέκαψαν μια έκταση χιλιομέτρων, η φωτιά έσβησε όταν έφτασε στη θάλασσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.