ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κοζάνη: Φωτιά στο ισόγειο του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης – Εκκενώθηκε έγκαιρα

Δύο οχήματα της Πυροσβεστικής και πέντε πυροσβέστες έφθασαν αμέσως στο σημείο και έσβησαν τη φωτιά

Κοζάνη: Φωτιά στο ισόγειο του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης – Εκκενώθηκε έγκαιρα

Φωτιά σε σχολείο στην Κοζάνη εκδηλώθηκε την ώρα που οι μαθητές βρίσκονταν στις τάξεις τους.

Η φωτιά σε σχολείο στην Κοζάνη προκάλεσε αναστάτωση σε μαθητές και εκπαιδευτικούς. Όλοι βγήκαν από το κτίριο χωρίς πρόβλημα και λίγο αργότερα οι πυροσβέστες κατάφεραν να σβήσουν τις φλόγες. Ο καπνός που άρχισε να σηκώνεται στο κτίριο και να μπαίνει στις αίθουσες, προκάλεσε για λίγο αναστάτωση. Για λόγους ασφαλείας, δόθηκε ταχύτατα εντολή για εκκένωση του 3ου ΓΕΛ, με τις Αρχές πλέον να προσπαθούν να διαπιστώσουν ποιος ή ποιοι προκάλεσαν τη φωτιά.

Μεγάλη αναστάτωση λίγο μετά τις 10.30 το πρωί στο 3ο ΓΕΛ στην Κοζάνη, από φωτιά που ξέσπασε μέσα στο σχολείο, στο ισόγειο και σε χώρο κάτω από τις σκάλες. Το πιθανότερο σενάριο θέλει μαθητή ή μαθήτρια να έβαλε φωτιά σε χαρτόνια που βρίσκονταν στο σημείο, με αποτέλεσμα να τυλιχθούν στις φλόγες παλιά φωτοτυπικά και άλλα μηχανήματα.

Άμεση και αποτελεσματική ήταν η επέμβαση τεσσάρων οχημάτων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης που έσβησε τη φωτιά, ενώ, φυσικά, εκκενώθηκε άμεσα και το σχολείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.