ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Λυγίζει» κάτοικος Μενιδίου: «Κάηκαν κόποι μιας ζωής – Με ποιο κουράγιο να ξαναφτιάξω αυτό το σπίτι;»

«Δεν με αξίωσε ο Θεός να το χαρώ»

«Λυγίζει» κάτοικος Μενιδίου: «Κάηκαν κόποι μιας ζωής – Με ποιο κουράγιο να ξαναφτιάξω αυτό το σπίτι;»

«Λύγισε» στην κάμερα ο κύριος Κλεάνθης από τον Άγιο Ιωάννη Πρόδρομο στο Μενίδι, ο οποίος είδε το σπίτι του να καίγεται από τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στην Πάρνηθα. 

Κάηκε μάλιστα και η μεγάλη του συλλογή από βινύλια, την οποία χαρακτήρισε με δάκρυα στα μάτια «ψυχή του».

Σύμφωνα με τον ίδιο δεν ήρθε ποτέ κανείς να κόψει τα δέντρα μπροστά από το σπίτι του, ούτε στον ίδιο επέτρεψαν να το κάνει, καθώς πρόκειται για δασική περιοχή, και τώρα το σπίτι του κάηκε ολοσχερώς.

Μετά από έλεγχο του έγινε γνωστό ότι το σπίτι του δεν μπορεί να κατοικηθεί πλέον. «Μιας ζωής κόποι ήταν, εδώ πέρα άφησα τη ζωή μου, το είχα φτιάξει με προσωπική δουλειά όλο, γιατί το είχα μεράκι να φτιάξω ένα ωραίο σπίτι, αλλά δεν με αξίωσε ο Θεός να το χαρώ» λέει ο ίδιος, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

«Δεν το πιστεύω, εγώ έβλεπα να καίγονται σπίτια στην τηλεόραση και έκλαιγα και τώρα βλέπω το δικό μου χαμένο. Με τι δύναμη, με ποιο κουράγιο να ξαναφτιάξω αυτό το σπίτι;» συνεχίζει να λέει.

Ο κύριος Κλεάνθης μέσα στο σπίτι του είχε τη συλλογή του από βινύλια, την οποία μάζευε επί 40 χρόνια, και όπως λέει του στοίχισε πολύ η καταστροφή τους.

«Όλοι οι συλλέκτες με γνωρίζουν, όποιον και να πάρετε, τα βινύλιά μου ήταν όλη μου η ζωή, η ψυχή μου, το χόμπι μου» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 74χρονος άντρας ολοκληρώνοντας δήλωσε πως εάν η Πολιτεία τον βοηθήσει, θα βρει το κουράγιο να ξαναχτίσει το σπίτι του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.