ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μάτι: Τη Μεγάλη Δευτέρα η ανακοίνωση της δικαστικής απόφασης για τους 21 κατηγορούμενους

Ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή εννέα κατηγορουμένων και την αθώωση δώδεκα ατόμων συνολικά

Μάτι: Τη Μεγάλη Δευτέρα η ανακοίνωση της δικαστικής απόφασης για τους 21 κατηγορούμενους

Η δίκη για την πυρκαγιά στο Μάτι το καλοκαίρι του 2018 ολοκληρώνεται στις 29 Απριλίου.

Ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2022 και εκτός απροόπτου ολοκληρώνεται τη Μεγάλη Δευτέρα.

Στο δικαστηρίο ολοκληρώθηκαν σήμερα οι αγορεύσεις των συνηγόρων και οι δικαστές αποσύρονται σε διάσκεψη για να εκδώσουν την ετυμηγορία τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας της έδρας έχει προτείνει την ενοχή 9 κατηγορούμενων και την αθώωση συνολικά 12 προσώπων μεταξύ των οποίων η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως ανέφερε ο εισαγγελέας για τους εννέα εκ των κατηγορουμένων που ζήτησε ενοχή αποδείχθηκαν κατά περίσταση οι πράξεις της ανθρωποκτονίας από αμέλεια κατά συρροή, της σωματικής βλάβης από αμέλεια και του εμπρησμού από αμέλεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.