ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σε απόγνωση αδερφός επιβάτη του μοιραίου τρένου – Ψάχνει τον αδελφό του με φωτογραφίες στα χέρια

«Σε μια ωρίτσα θα είμαι σπίτι» του είπε

Σε απόγνωση αδερφός επιβάτη του μοιραίου τρένου – Ψάχνει τον αδελφό του με φωτογραφίες στα χέρια

Συγγενείς αγνοούμενων από τη σύγκρουση στα Τέμπη φτάνουν συνεχώς από νωρίς το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, προκειμένου να μάθουν τι έχει συμβεί στους ανθρώπους τους.

Κρατώντας στα χέρια τις φωτογραφικές του 33χρονου αδελφού του, ο Γιάννης προσπαθεί να μάθει κάποιο νέο για την τύχη του, καθώς, μέχρι σήμερα, το μόνο που γνωρίζει είναι ότι ο αδελφός του επέβαινε στο πρώτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας.

Όπως αναφέρει, ο 33χρονος είχε μεταβεί στην Αθήνα για να βγάλει δίπλωμα και να δει ένα αυτοκίνητο και επέστρεφε το βράδυ της Τρίτης στην Κατερίνη. «Δε γνωρίζουμε τίποτα, παρακαλούμε όποιον ξέρει κάτι να μας ενημερώσει. Έδωσα εχθές δείγμα DNA και περιμένω», ανέφερε.

«Πήρε το τρένο από την Αθήνα για να γυρίσει σπίτι στην Κατερίνη. Μιλήσαμε στις 11 το βράδυ και μου είπε “έχω ακόμα μια ωρίτσα για να φτάσω σπίτι”. Θα περιμένω εδώ μέχρι να με ενημερώσουν», σημείωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.