ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

«Σήμερα θα είναι η πιο δύσκολη μέρα για τη Ρόδο – Δεν θα είναι σύμμαχος ο άνεμος» λέει ο Γ.Καλλιάνος

«Αναμένονται βορειοδυτικοί άνεμοι 7-8 bf με ριπές ακόμη και στα 9 bf»

«Σήμερα θα είναι η πιο δύσκολη μέρα για τη Ρόδο – Δεν θα είναι σύμμαχος ο άνεμος» λέει ο Γ.Καλλιάνος

Ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος υποστηρίζει σε ανάρτησή του ότι σήμερα θα είναι η πιο δύσκολη μέρα για τη Ρόδο.

Η φωτιά στο νησί είναι σε εξέλιξη, με νέο πύρινο μέτωπο στο φράγμα Γαδουρά. Μάχη με τις φλόγες δίνεται σε Ασκληπιείο, Λάερμα, Απόλλωνα και Μαλώνα.

«Παρατηρήστε από το δορυφόρο τους καπνούς του πρώτου 24ωρου (πριν από 4 ημέρες) των πυρκαγιών της Ρόδου. Λόγω του ισχυρού βοριά έφτασαν μέχρι και την Αίγυπτο.

Η σημερινή μέρα (Δευτέρα 24/7) θα είναι επίσης πολύ δύσκολη για την περιοχή. Αναμένονται βορειοδυτικοί άνεμοι 7-8 bf με ριπές ακόμη και στα 9 bf. Δυστυχώς δεν θα είναι σύμμαχος ο άνεμος», γράφει ο Γιάννης Καλλιάνος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.