ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Συγκινητικό μήνυμα σε αμφιθέατρο του ΕΚΠΑ – «Αυτή η θέση έμεινε κενή γιατί κάποιος δεν γύρισε στην μητέρα του» (φώτο)

Πρόκειται για ένα από τα δεκάδες μηνύματα που τοποθετήθηκαν στα αμφιθέατρα σχολών

Συγκινητικό μήνυμα σε αμφιθέατρο του ΕΚΠΑ – «Αυτή η θέση έμεινε κενή γιατί κάποιος δεν γύρισε στην μητέρα του» (φώτο)

Ένα συγκινητικό μήνυμα γραμμένο στο χέρι, είναι κολλημένο σε μια άδεια θέση στο αμφιθέατρο στη Φυσικομαθηματική Σχολή της Αθήνας, που τελεί υπό κατάληψη, μετά την τραγωδία στα Τέμπη, όπου πολλοί από τους νεκρούς ήταν και φοιτητές.

Σύσσωμη η μαθητική και η φοιτητική κοινότητα συμμετέχει στις κινητοποιήσεις για την τραγωδία στα Τέμπη, θρηνώντας, για την απώλεια νεαρών πολιτών οι οποίοι στη συντριπτική πλειοψηφία τους ήταν συνάδελφοί τους στα αμφιθέατρα των σχολών, στηλιτεύοντας τους χειρισμούς της υπόθεσης από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

«Επειδή αυτή η θέση έμεινε κενή γιατί κάποιος δεν γύρισε στην μητέρα του, σήμερα άδειασαν και οι υπόλοιπες…», έγραψαν οι φοιτητές και φοιτήτριες του Τμήματος Μαθηματικών του ΕΚΠΑ.

Πρόκειται για ένα από τα δεκάδες μηνύματα που τοποθετήθηκαν στα αμφιθέατρα σχολών, στους σιδηροδρομικούς σταθμούς της Λάρισας και της Θεσσαλονίκης, αλλά και στα social media, ως αποχαιρετισμός για όσους έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα των Τεμπών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.