ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Συγκλονιστική μαρτυρία επιβάτη: «Σηκώθηκα όρθιος και μου πετάχτηκαν αίματα στο κεφάλι»

«Δεν βλέπαμε, δεν είχε φώτα και ανάψαμε τον φακό από το κινητό»

Συγκλονιστική μαρτυρία επιβάτη: «Σηκώθηκα όρθιος και μου πετάχτηκαν αίματα στο κεφάλι»

Σοκάρει η μαρτυρία τραυματία που επέβαινε στο δεύτερο βαγόνι του μοιραίου τρένου IC62, που συγκρούστηκε στα Τέμπη με εμπορική αμαξοστοιχία το βράδυ της Τρίτης και σκόρπισε τον θάνατο.

Όπως λέει ο 39χρονος Λάζαρος Παπαζήσης, μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου που νοσηλεύεται, μετά τη σύγκρουση του τρένου, σηκώθηκε όρθιος και «μου πετάχτηκαν αίματα στο κεφάλι. Φώναζαν ”βοήθεια” τα κορίτσια, τσίριζαν. Δεν άνοιγε η πόρτα, είχε σφηνώσει. Έριξα κλωτσιά για να σπάσουμε το τζάμι, το χτύπησα τρεις φορές για να σπάσει. Μόλις γύρισα είδα έναν νεαρό που το έσπασε με πυροσβεστήρα».

Συνεχίζοντας την περιγραφή του, αναφέρει ότι «ένας ένας και σιγά σιγά βγαίναμε από το παράθυρο. Δεν βλέπαμε, δεν είχε φώτα και ανάψαμε τον φακό από το κινητό».

Σχεδόν 48 ώρες μετά την τραγωδία, ο πολυτραυματιας εξηγεί ότι παρακολουθείται από γιατρούς και δεν μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι του νοσοκομείου, καθώς έχει πρηστεί στην κοιλιακή χώρα, έχει σπάσει το πλευρό του και έχει σκίσιμο στο μάτι από τα γυαλιά που πετάχτηκαν στο κεφάλι του.

Ο 39χρονος που νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, είναι ο πρώτος που κατέθεσε, δια του συνηγόρου του Γιώργου Μπαρτζωκη, παράσταση προς στήριξη της κατηγορίας εναντίον των φυσικών και ηθικών αυτουργων, στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.