ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Συνεχείς αναζωπυρώσεις στη Δαδιά – Απογειώθηκαν τα εναέρια μέσα

Κλειστή είναι σε ορισμένα σημεία η εθνική οδός Αλεξανδρούπολης-Σουφλίου

Συνεχείς αναζωπυρώσεις στη Δαδιά – Απογειώθηκαν τα εναέρια μέσα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μάχη με τις φλόγες στη Δαδιά, με τις επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής να επιχειρούν στη προσπάθειά τους να περιορίσουν την μεγάλη πυρκαγιά που μαίνεται από την Πέμπτη.

Απογειώθηκαν με το πρώτο φως της ημέρας τα εναέρια μέσα.

Η μάχη με τις φλόγες συνεχίστηκε και κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ χθες βράδυ δόθηκε νέα εντολή εκκένωσης του χωριού της Δαδιάς καθώς αυξήθηκε η ένταση της φωτιάς.

Το χωριό πλέον δεν απειλείται ενώ άθικτος από τη φωτιά παραμένει ο σκληρός πυρήνας της Δαδιας όπου βρίσκονται όλα τα σημαντικά οικοσυστήματα και οι βιότοποι των αρπακτικών.

Κλειστή είναι σε ορισμένα σημεία η εθνική οδός Αλεξανδρούπολης-Σουφλίου.

Το κυβερνητικό κλιμάκιο υπό τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανιδη θα παραμείνει και σήμερα στην περιοχή.

Στη Δαδιά θα μεταβεί σήμερα και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα χθες Κυριακή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival, οι φλόγες, που ξεπερνούσαν σε ύψος τα 20 μέτρα, κινήθηκαν απειλητικά προς το χωριό της Δαδιάς. Οι κάτοικοι έλαβαν στα κινητά τους τηλέφωνα μήνυμα εκκένωσης. Το μήνυμα της Πολιτικής Προστασίας τους καλούσε να κινηθούν προς το Σουφλί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.