ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τι καταγγέλλει ο Πρόεδρος του Διοικητικού Πρωτοδικείου για τη φωτιά στο κτίριο στον Πειραιά

Στη δήλωσή του επισημαίνει ότι το κτίριο είχε ξανακαεί στο παρελθόν

Τι καταγγέλλει ο Πρόεδρος του Διοικητικού Πρωτοδικείου για τη φωτιά στο κτίριο στον Πειραιά

Ο Πρόεδρος του Πρωτοδικείου, Δήμος Χρυσός, εξέδωσε δήλωση σχετικά με την φωτιά που ξέσπασε χθες σε εμπορικό κατάστημα επί της οδού Δ. Γούναρη στον Πειραιά, σε κτήριο όπου στεγάζεται και το Διοικητικό Πρωτοδικείο Πειραιά.

Στη δήλωσή του επισημαίνει ότι το κτίριο είχε ξανακαεί στο παρελθόν και πως τις επόμενες μέρες θα δημοσιευθούν πολλά σχετικά έγγραφα, με τα οποία προειδοποιούσαμε την Πολιτεία εδώ και πολλά χρόνια γι’ αυτό ακριβώς το ενδεχόμενο.

Αναλυτικά η δήλωση του Δήμου Χρυσού

«Ζούμε όλοι κατά τύχη.

Σήμερα, στο εντελώς ακατάλληλο κτίριο, όπου η Πολιτεία επέλεξε να εργαζόμαστε και να στεγάζεται το τρίτο μεγαλύτερο διοικητικό δικαστήριο της χώρας, έπιασε φωτιά. 

Ξεκίνησε στο ισόγειο κατάστημα χρωμάτων από ένα βραχυκύκλωμα. Στη συνέχεια, ο τοξικός καπνός διείσδυσε σε όλους τους χώρους και η θερμότητα έλιωσε στοιχεία της πρόσοψης του κτιρίου. Η ηλεκτροδότηση διακόπηκε. 

Ο καπνός ανέβαινε από την είσοδο του κτιρίου προς τα πάνω. Τις εργάσιμες ώρες βρίσκονται στο κτίριο περίπου 150 άνθρωποι, μπορεί και περισσότεροι αναλόγως της ημέρας. 

Δεν υπάρχει έξοδος κινδύνου. Δεν υπάρχει σύστημα πυρανίχνευσης ή πυρόσβεσης. Ούτε πιστοποιητικό πυρασφάλειας. 

Εάν ήταν εργάσιμη μέρα, θα εγκλωβίζονταν μέσα στο κτίριο 150 άνθρωποι, που δεν θα μπορούσαν να αναπνεύσουν, ούτε να βγουν από αυτό. 

Τις επόμενες μέρες θα δημοσιευθούν πολλά σχετικά έγγραφα, με τα οποία προειδοποιούσαμε την Πολιτεία εδώ και πολλά χρόνια γι’ αυτό ακριβώς το ενδεχόμενο. Το κτίριο έχει ξανακαεί στο παρελθόν, με φωτιά που είχε ξεσπάσει στο ίδιο κατάστημα του ισογείου!

Από ό,τι φαίνεται οι ζωές μας δεν αξίζουν τίποτα για την Ελληνική Πολιτεία. 

Ντροπή! 

Δήμος Χρυσός 

Εφέτης Δ.Δ. 

Πρόεδρος του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου 

του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πειραιά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.