ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πρώην επιτελάρχης του αμερικανικού ΥΠΕΞ: «Η στάση μας στην Ουκρανία μπορεί να διαλύσει το ΝΑΤΟ»

«Οι Γερμανοί πολίτες θέλουν να σταματήσουν οι συγκρούσεις»

Πρώην επιτελάρχης του αμερικανικού ΥΠΕΞ: «Η στάση μας στην Ουκρανία μπορεί να διαλύσει το ΝΑΤΟ»

Σε συνομιλία με την ειρηνευτική οργάνωση New Hampshire Peace Action, ο πρώην συνταγματάρχης των ΗΠΑ και πρώην επιτελάρχης του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Colin Powell, Lawrence Wilkerson, σχολίασε την τρέχουσα κατάσταση στην Ουκρανία.

Υποστήριξε ότι οι ΗΠΑ θέλουν να χρησιμοποιήσουν την Ουκρανία για να αποκαταστήσουν την κυριαρχία τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Θα καταλήξουμε να κόψουμε την διατλαντική σύνδεση και να καταστρέψουμε το ΝΑΤΟ», προειδοποίησε.

Και πρόσθεσε:

«Η Γερμανία είναι αυτή που ηγείται και, οι δημοσκοπήσεις στη Γερμανία δείχνουν ότι το 62% του Γερμανικού λαού, θέλει αυτή η σύγκρουση να τελειώσει τώρα.

Όχι μόνο αυτό, αλλά η ενέργεια της Γερμανίας τώρα κοστίζει (περισσότερο), από τότε που “εμείς” καταστρέψαμε τον (αγωγό) Nordstream!

Το ενεργειακό κόστος της Γερμανίας είναι 9 με 10 φορές μεγαλύτερο από ό,τι ήταν, όταν  προμηθευόταν Ρωσικό αέριο και, το Ρωσικό αέριο ήταν πολύ πιο καθαρό από το βρώμικο αέριο που παίρνουν τώρα από τo Permian Basin του Τέξας!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οπότε η Γερμανία δεν πρόκειται να κρατήσει περισσότερο! Συνεπώς, θα τερματίσουμε την “Διατλαντική Σύνδεση”, και θα καταστρέψουμε το ΝΑΤΟ, -δεν είμαι σίγουρος ότι δεν θα ήμουν υπέρ αυτού, αλλά αυτό θα είναι το τελικό αποτέλεσμα εάν δεν προσέξουμε».

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.