ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Καμία διαδικασία για την απομάκρυνση ανεμβολίαστων υγειονομικών από τα στρατιωτικά νοσοκομεία

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Καμία διαδικασία για την απομάκρυνση ανεμβολίαστων υγειονομικών από τα στρατιωτικά νοσοκομεία

Μπορεί η κυβέρνηση να έδιωξε τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς από το ΕΣΥ, παρόλα αυτά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει το ίδιο για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς που εργάζονται στα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, έως χθες το απόγευμα στα στρατιωτικά νοσοκομεία της χώρας δεν είχε επιδοθεί καμία πράξη αναστολής εργασίας σε ανεμβολίαστους εργαζόμενους, εν αντιθέσει με το προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας, στο οποίο από την 1η Σεπτεμβρίου έχουν τεθεί σε αναστολή εργασίας 6.450 εργαζόμενοι που δεν έχουν εμβολιαστεί.

Αυτό που διαμηνύει το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας είναι ότι εκδόθηκαν έγκαιρα τόσο η υπουργική απόφαση, όσο και οι σχετικές διαταγές για την εφαρμογή του μέτρου της αναστολής που αφορά τη λειτουργία των δημόσιων και ιδιωτικών υγειονομικών δομών, εν τούτοις οι πληροφορίες από το προσωπικό των στρατιωτικών νοσοκομείων αναφέρουν ότι δεν έχει φτάσει καμία διαταγή και δεν έχει επιδοθεί σε κανέναν ανεμβολίαστο εργαζόμενο απόφαση αναστολής εργασίας. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθήνας, στο οποίο υπάρχει μεγάλος αριθμός ανεμβολίαστων. Ωστόσο, έως σήμερα δεν έχει γίνει κίνηση για την απομάκρυνσή τους.

Oρθολογική αντιμετώπιση του προβλήματος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με αφορμή την κυοφορούμενη ενδεχόμενη επιβολή του διοικητικού μέτρου της αναστολής των καθηκόντων και περικοπής των αποδοχών στο προσωπικό του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας που πιθανόν δεν εμβολιαστεί, η Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ) εμμένει σε έγγραφό της στην ορθολογική αντιμετώπιση του προβλήματος και όχι στα βίαια και εξαναγκαστικού χαρακτήρα μέτρα σε βάρος των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.