ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μεγάλη αναταραχή στις ΕΔ για τις επικουρικές και τα εφάπαξ

Μεγάλη αναταραχή στις ΕΔ για τις επικουρικές και τα εφάπαξ

Εντείνεται η αναταραχή στους κόλπους των στελεχών των ΕΔ με τις μεμιώσεις των εφάπαξ μέχρις σημείου εξαφανίσεως.

Είναι έαν ζήτημα για το οποίο ο ΥΠΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος έχει κεξαθαρίσει λοτι δεν δέχεται να συμβεί κάτι τέτοιο, και το “μπαλάκι” πλεον είναι στον ίδο τον πρωθυπουργό Α.Σαμαρά.

To εφάπαξ έχει φέρει μεγάλη αναταραχή στα Γενικά Επιτελεία . Στις 14.00 ο Α/ΓΕΣ συγκάλεσε έκτακτο Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο. Αυτό είχε διαρρεύσει από χθες Ίσως γι΄ αυτό αυτή την ώρα ο Α/ΓΕΕΘΑ συγκαλεί Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων. Και από τις 12 γίνεται Ανώτατο Ναυτικό Συμβούλιο! Οι μόνοι που δεν έχουν ακόμη κινητοποιηθεί είναι οι πτέραρχοι στο ΓΕΑ

Η νευρικότητα είναι εμφανής . Το κακό είναι ότι όπως προκύπτει από τις κινήσεις που γίνονται δεν υπάρχει κοινή γραμμή πλεύσης. Η απόφαση Μανωλά για ΑΣΣ ήταν σωστή και θα έπρεπε νωρίτερα κι όχι υπό πίεση να “στηριχθεί” και από τα υπόλοιπα Γενικά Επιτελεία.

Μπορεί να υπάρξει αποτέλεσμα από τέτοιου είδους συνεδριάσεις; Βεβαίως αλλά εξαρτάται από τις αποφάσεις που θα προκύψουν. Οι αποφάσεις μπορούν να προωθηθούν στην πολιτική ηγεσία και από εκεί στην κυβέρνηση η οποία δεν θα μπορεί να υποστηρίξει ότι…δεν κατάλαβε το μέγεθος της καταστροφής που επιβάλλει στις ΕΔ.

Σ΄ όλα αυτά προσθέτουμε τις πληροφορίες που θέλουν να υπάρχει πρόθεση παραιτήσεων ακόμη και σε επίπεδο αντιστρατήγων. Για να δούμε τι θα προκύψει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.