ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ημέρα ακρόασης και για το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. εισάγει ο Αρχηγός Αρ. Ανδρικόπουλος

Ημέρα ακρόασης και για το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. εισάγει ο Αρχηγός Αρ. Ανδρικόπουλος

Η ΕΛ.ΑΣ, μετά την ημέρα ακρόασης για τους πολίτες, παρουσιάζει και αντίστοιχη ημέρα ακρόασης για τους αστυνομικούς.

Την πρώτη Τρίτη κάθε μήνα ο Αρχηγός του Σώματος θα είναι στη διάθεση του προσωπικού για τη διευθέτηση ζητημάτων που το απασχολούν

Μετά τους ιδιώτες καθιερώνεται ημέρα ακρόασης και για το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, με απόφαση του Αρχηγού του Σώματος, Αντιστράτηγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου.

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας θα δέχεται σε ακρόαση το προσωπικό του Σώματος που επιθυμεί να εκθέσει δια ζώσης ζητήματα που το απασχολούν, την πρώτη Τρίτη κάθε μήνα, κατά το χρονικό διάστημα από 14.00 έως 20.00 ώρας.

Oσοι από το προσωπικό επιθυμούν ακρόαση, μπορούν να επικοινωνούν το τελευταίο πενθήμερο κάθε μήνα, εγγράφως, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση [email protected] ή τηλεφωνικά στον αριθμό 210-692.59.86, καθημερινά από 10.00 έως 13.00 ώρας.

Η καινοτόμος αυτή δράση, που εφαρμόζεται για πρώτη φορά, έχει στόχο να ισχυροποιηθεί η σχέση αμοιβαίας κατανόησης και εμπιστοσύνης με τη Διοίκηση του Σώματος, να ενισχυθεί η συνοχή του προσωπικού και να διευκολυνθεί η αποτελεσματική λειτουργία των Υπηρεσιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.