ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εξώδικη διαμαρτυρία της «Ένωσης Αποστράτων» κατά Ν.Μπογιόπουλου, Μ.Κοττάκη και REAL FM

Εξώδικη διαμαρτυρία της «Ένωσης Αποστράτων» κατά Ν.Μπογιόπουλου, Μ.Κοττάκη και REAL FM

Η Ε.Α.Α.Σ., τη Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021, κοινοποίησε στους δημοσιογράφους Νίκο Μπογιόπουλο, Μανώλη Κοττάκη και στον ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM 97,8 εξώδικο δήλωση – πρόσκληση – διαμαρτυρία.

Το αίτιο της προαναφερθείσας ενέργεια της Ε.Α.Α.Σ., είναι η κατασυκοφάντηση της Ενώσεώς μας από τον δημοσιογράφο Ν. Μπογιόπουλο, σε εκπομπή του μαζί με τον Μανώλη Κοττάκη στον ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM 97,8 την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021.

Εκεί, ενώπιον απεριόριστου αριθμού ακροατών του ραδιοφώνου, ο κ. Μπογιόπουλος χαρακτήρισε τα μέλη της Ε.Α.Α.Σ. με ιδιάζουσα χυδαιότητα και ψευδολογία, αποκαλώντας μας «αλήτες απόστρατοι της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών», αποδίδοντάς μας ψευδείς και ανυπόστατες ενέργειες, ότι δηλαδή οργανώνουμε «γιορτές μίσους», ότι αποκαλούμε τον εμφύλιο της εποχής εκείνης ως πόλεμο «κατά των ληστοσυμμοριτών», ότι τέλος επιδεικνύουμε φασιστική νοοτροπία, ότι είμαστε φασίστες και ότι παραβαίνουμε τον νόμο.

Τέτοιου είδους απαράδεκτες συμπεριφορές δεν μπορούν και δεν πρέπει να μένουν αναπάντητες διότι προσβάλλουν όλους τους συναδέλφους – μέλη της Ενώσεως, αλλά και τις ορφανικές οικογένειες, που βιώνουν την οδύνη και τις δυσκολίες της απώλειας μέλους τους και ταυτόχρονα σπιλώνεται η μνήμη τους από ραδιοφώνου.

Η Ε.Α.Α.Σ., σε περίπτωση που δεν υπάρξει άμεση έμπρακτη αναγνώριση του σφάλματος και αποκατάσταση της αλήθειας, θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο και δυνατότητα που προσφέρεται από το Δίκαιο για να την επιβάλει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.